Puttense kapster doet mee met fotowedstrijd

8 december 2010 om 00:00 Ondernemend

Beijnen doet voor de eerste keer mee aan de Coiffure Award. Ze werkt samen met Patricia Helsdingen die de visagie zal verzorgen en Charlotte Mooij die de fotografie doet. ,,Wij zijn druk bezig met het bedenken van de creaties en het vinden van de juiste modellen en de locatie voor de fotoschoot. Het is een hele onderneming, maar het is ontzettend leuk om op een andere manier bezig te zijn met je vak en het levert uiteindelijk ook veel op voor mijzelf als kapster”, zegt Mayella Beijnen. Als de nominaties eind maart bekend worden gemaakt mogen de foto’s aan het publiek getoond worden.

Wedstrijd zet Beijnen aan tot inspirerend werk PUTTEN - De voorbereidingen voor de Coiffure Award 2011 zijn al weer in volle gang. De Coiffure Award is een jaarlijks prestigieus evenement voor kappers uit heel Nederland. Zij sturen foto’s in met hun visie op de haarmodetrends voor het komende jaar en een deskundige jury beoordeelt de inzendingen op coupe, visagie, styling en fotografie. Deze belangrijke Awards worden voor de twintigste keer uitgereikt. Ook Mayella, ambulant kapster uit Putten, doet dit jaar mee aan de Coiffure Award.

De inzendingen dingen mee naar Awards in negen verschillende categorieën. De kappers maken kans op Awards voor dames- en herenkapsels verdeeld over zes categorieën gebaseerd op verschillende regio’s. Daarnaast zijn er de Awards voor Avant Garde kapsels, Newcomer of the Year (voor kappers van 21 jaar en jonger) en de Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year. Verder zijn er nog twee extra Awards te winnen: de Pers Award, voor de beste kapper volgens de Nederlandse pers, en de Team Award voor het beste team. De ultieme prijs is de Hairdresser of the Year Award voor de beste kapper van Nederland.

Naast een Nederlandse vak- en persjury kijkt ook een internationale jury in Londen naar de inzendingen. Het niveau van de Nederlandse haarmodefoto’s mag zich inmiddels meten met de wereldtop. De organisatie maakt eind maart 2011 de genomineerden bekend. Tijdens de gala-avond op zondag 15 mei worden in de RAI te Amsterdam de winnaars bekend. De avond geldt als de ‘Oscaruitreiking’ binnen de Nederlandse kapperswereld. De totale kappersbranche, media en bekende Nederlanders zijn aanwezig op deze avond. Onderdeel van de prijs voor de uiteindelijke winnaars is een reis naar de British Hairdressing Awards in Londen, het Mekka van de haarmode.

De Coiffure Award wordt elk jaar georganiseerd door Vakmagazine Coiffure & Schwarzkopf Professional.

Ambulant kapster Mayella verloot onder de eerste 10 nieuwe klanten die bellen naar aanleiding van dit stuk twee total make-overs in januari. Met een nieuwe look het nieuwe jaar in. Bel voor een afspraak 06- 15448156

Voor meer informatie: Mayella ambulant kapster, 06- 15448156, m.beijnen@hotmail.com, www.coiffureaward.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie