Modeshow tijdens Trendzz
Modeshow tijdens Trendzz Erik Rudolfs Fotografie

Helemaal hip door dagje Trendzz  

23 maart 2018 om 12:32 lokaal Deel je nieuws

De lente is begonnen en dat is ook te zien in de winkels met prachtige nieuwe kleuren, stijlen en mode. Op zaterdag 7 april tonen de Puttense winkeliers de nieuwste trends voor het komende seizoen. Laat u verrassen door de nieuwste mode, make-up, monturen, sieraden, woonaccesoires en nog veel meer. Doe mee met de workshop Handletteren of een Coffee clinic. Op verschillende locaties in het centrum staan catwalks en worden tussen 11.00 en 17.00 uur modeshows gehouden. 
 
Tijdens Trendzz kunnen bezoekers van alles zien, beleven en doen!
Er staan maar liefst acht catwalks in het centrum waar modellen de nieuwste voorjaarsmode showen voor jong tot oud. Laat u inspireren bij Modestal 2.0, NOW fashion, Kids by Mom G5, Van Ganswijk, Miller & Monroe, Nivoos en La Chicana. Ook bij Klein Mode, Sun-Works fashion, Zaba&Zo, ‘tWinkeltje en de Truienwinkel zijn via verrassende presentaties de laatste trends op modegebied te zien.

Schoenwinkel van Boeijen zet de meest trendy schoenen deze dag in het zonnetje en Sluis Optiek & Optometrie heeft een Shop-uit-Shop met de nieuwste collecties monturen en een nieuwe look!

Laat u deze dag lekker verwennen door Visgilde Foppen met een foodpresentatie Poké bowl, een echte smaakexplosie! Bij Wine Adventure kunt u op avontuur door wijnland met doorlopende wijnproeverij. LaCulina geeft doorlopende kookdemonstraties om je vingers bij af te likken!

Ook voor de laatste trends op interieurgebied kunt u 7 april in Putten terecht. Bij HoutTerug geven stylisten advies over hoe je een ROBuuste en unieke sfeer kunt creëren in je eigen huis en tuin. En bij Hoogebeen kunt u de nieuwste trendy woonaccessoires en meubelen bekijken.

Bij DA Verweij en Etos gaan de rode loper uit om u te verwelkomen voor een touch-up met de nieuwe voorjaars make-up.

Het evenement wordt compleet gemaakt met live muziek. Met een smakelijke balans tussen stevige rock ’n roll, lekkere jazz en frisse popliedjes spelen de jongens elke voet van de vloer. En alles in een authentiek, ‘zakelijk’ jasje.

Kortom; 7 april zal winkelen in Putten een extra beleving geven. Een dag die je niet mag missen. Houdt de facebookpagina van Winkelcentrum Putten in de gaten voor de exacte tijden van de modeshows en het volledige programma.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie