Rood Wit rekent af met Wapenweld

21 november 2011 om 00:00 Sport

Doelpuntenmakers: Wiljam Wolff 0-1; Wilfred van den Brink 1-1; Ibrahim Sidibeh 1-2; Wilfred van den Brink 2-2; Atilla Alvari 3-2; Winand van de Kamp 4-2; Michel van de Kamp 5-2.

VEENHUIZERVELD - Omdat Wapenveld de spelerspassen vergeten was, moesten die eerst gebracht worden, zodat de wedstrijd veertig minuten later dan gepland begon. De ploeg van trainer Karel Ouwerkerk, die afgelopen week zijn contract met de mclub et een seizoen verlengde, had voor rust moeite met het laaggeplaatste Wapenveld. Tot tweemaal toe moest een achterstand weggewerkt worden. Uit een vrije trap en een strafschop lukte dat Wilfred van den Brink nog voor de pauze.

Na de thee liep het beter bij Rood Wit. Atilla Alvàri kopte al snel, na een voorzet van Bas Schreuder, de 3-2 achter Niels van Dommelen. Nog binnen het uur verhoogde Winand van de Kamp de voorsprong. In de 66e minuut kreeg doelman Johan Mulder een keihard schot van Ibrahim Sidibeh recht in het gezicht. Hij voorkwam een doelpunt, maar moest zich ‘groggy’ laten vervangen door Timo van den Brink. Toen Michel van de Kamp op een pass van William Brink in de 70e minuut de stand op 5-2 bracht, was de wedstrijd gelopen.