Ingezonden: Stenenkamer verkeersvrij ???

24 november 2011 om 00:00 Nieuws

Helaas moeten we opmerken dat veel actievoerders voor hun omgeving vaak niet verder kijken dan hun straat lang is.

Door de lus in de Stenenkamerseweg werd het verkeer op de Stationsstraat veel drukker, bij afsluiting van deze weg of deels alleen bestemmingverkeer wordt het aanbod op de Stationsstaat nog veel groter. De meeste autorijders hebben een hekel aan omrijden.

Iedere verandering of afsluiting heeft gevolgen voor andere straten. Helaas moeten we de druk op een redelijke manier verdelen.

Hierbij nog opgemerkt dat na een geweldige inspraakavond de .maatregelen minimaal zijn geweest. Een verkeersplateau werd aangelegd,veranderd en terecht weer afgebroken.Een bord met daarop de gereden snelheid heeft het nog geen 14 dagen uitgehouden. Bijelkaar dus niets,alleen een zoethoudertje van het doortrekken van Herslare richting station. Gezien de ervaringen met de 303 zal dat nog lange tijd duren.Daarbij komt nog dat de Stationsstaat geen politieke sponsor heeft.

De Stenenkamer heeft het CDA De Harderwijkerstraat Wij Putten De van Geenstraat heeft Gemeentebelangen Verkeersbeleid mag nooit geen vriendjespolitioek worden.

Wij mogen voor onze eigen straat opkomen maar niet ten koste van een andere straat.

P.A.C. Brandsma

Stationsstraat 48

3881 AE Putten

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie