Salem dankbaar voor hulp JCI Noordwest-Veluwe

22 december 2011 om 00:00 Nieuws

Om dit geweldige bedrag te kunnen realiseren zijn er gedurende het hele jaar diverse activiteiten georganiseerd zoals een Harderfuif, een Harderrun, een doe-dag op Salem en een veiling voor meer lucht. De opbrengst van al deze activiteiten komt volledig ten goede aan astmabehandelcentrum Salem.

REGIO - De JCI Noordwest-Veluwe overhandigde een cheque van maar liefst € 10.000,-- aan de Stichting Vrienden van St Jansdal ten behoeve van het Salemproject.

Afgelopen dinsdagavond werd tijdens een feestelijke bijeenkomst op Salem in Ermelo deze totaalopbrengst bekend gemaakt. Onder luid applaus nam de heer Kees van den Berg namens de Stichting Vrienden van St Jansdal de cheque dankbaar in ontvangst.

Elk jaar kiezen de leden van de JCI Noordwest-Veluwe een goed doel waarvoor zij zich inzetten. Aan het begin van dit jaar kozen zij voor Salem. JCI staat voor Junior Chamber International, de voormalige Junior Kamer, en is een netwerk van ondernemende mensen.

Hoofd Salem Andrew Stuijfzand en alle medewerkers van Salem zijn enorm dankbaar voor de hulp van de JCI Noordwest-Veluwe. Dankzij hun hulp en inzet kunnen met de fantastische opbrengst dingen worden gerealiseerd die anders niet mogelijk waren geweest.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie