Zes woninginbraken tijdens kerstweekend

27 december 2011 om 00:00 Nieuws

REGIO/PUTTEN - Op tweede kerstdag, maandag 26 december, zijn er zes woninginbraken bij de politie gemeld. In Epe, Putten, Hattemerbroek, Noordeinde en Wezep is ingebroken. In alle gevallen is er niets gestolen. De politie heeft de inbraken in onderzoek.

Maandag zijn er twee inbraken gemeld in Epe. Aan de Oude Wisselseweg is de inbraak 's avonds ontdekt. De inbrekers hadden een raam geforceerd. Aan de Brouwerijstraat werd de inbraak rond middernacht ontdekt en gemeld. Om binnen te komen is ook hier een raam geforceerd. Ook bewoners van een woning aan de Hanesteenseweg in Hattemerbroek ontdekten de inbraak 's avonds. Hier bleek een deur opengebroken.

In Noordeinde, aan de Kleine Woldweg, vond rond 20.45 uur een inbraak plaats, terwijl de bewoners aan het werk waren in een schuur. Zij hadden hun huis afgesloten. De inbrekers hebben een raam geforceerd om de woning binnen te komen.

Aan de Engelandsweg in Wezep werd ook ingebroken. Men is binnengekomen via een onafgesloten raam. Tot slot kwam er een melding van de bewoners van de Waterweg in Putten. De inbrekers hebben een raam geforceerd om binnen te komen. Beide inbraken zijn 's avonds ontdekt.

In alle gevallen is er niets gestolen, of is het nog niet bekend of er wat is gestolen. De politie onderzoekt de inbraken.

Kerstweekend

Het afgelopen weekend stond voor veel mensen in het teken Kerst. Families en vrienden vieren dit vaak samen. Inbrekers zijn op dergelijke feestdagen ook actief omdat zij weten dat mensen de dag of avond bij familie of vrienden doorbrengen.

Persbericht Noordwest-Veluwe

?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie