Postbus Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan

30 december 2011 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Vanaf 1 januari 2012 is een speciaal e-mailadres voor burgers ingesteld die een vraag willen stellen of een bericht willen sturen over het uitgaansleven in Putten.

Vanuit het project Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan (KVU) hebben burgers via dit e-mailadres de gelegenheid om iets kwijt te kunnen over veilig uitgaan. Het is geen klachtenlijn of meldpunt maar een postbus waar iedereen een vraag kan stellen, een signaal kan neerleggen, een goed idee kan droppen of gewoon een verhaal of ervaring kan vertellen.

Voor het melden van onveiligheid of overlast blijven de gebruikelijke nummers van politie en gemeente van kracht. Politie: 0900 8844 en bij spoed 1-1-2; Meldpunt gemeente Putten: (0341) 359 686.

Postbus KVU wordt beheerd door een bewoner die deelneemt aan de projectgroep KVU. Hij zal zorgen voor de beantwoording van de e-mailberichten. Het e-mailadres van Postbus KVU is postbuskvu@putten.nl. en is vanaf 1 januari 2012 in de lucht.

Deze maatregel is een uitvloeisel van het project Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan Putten. In dit project werken de politie, horeca, gemeente en bewoners samen om de veiligheid te vergroten en de overlast in en rond het centrum te verminderen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie