Toch recordbezoek voor Bosbad Putten

30 december 2011 om 00:00 Nieuws

Het was een feestweek met spetterende acties. Zo zwommen alle schoonmoeders gratis op 2e kerstdag en was er weer discozwemmen op vrijdagavond 30 december.

PUTTEN - Op donderdagavond 29 december passeerde Gijsbert nietsvermoedend de kassa van het Bosbad. Hij bleek de 233.578e bezoeker in 2011 te zijn. En dat werd beloond.

Alle gezinnen konden voor 4 euro per persoon zwemmen en op oudejaarsdag was het zelfs twee halen één betalen. Tevens lag er een abonnement klaar voor diegene die als 233.578e bezoeker de kassa passeerde, de eerste bezoeker.

Gijsbert Blokhuis ( 13 jaar ) kwam op donderdagavond met zijn oom en neefje zwemmen en werd blij verrast. ,,Ik kom uit Zeewolde maar ga altijd zwemmen in het Bosbad. In andere baden in de omgeving kom ik niet zo vaak'', aldus Gijsbert. ,,In het Bosbad heb je een mooie glijbaan en kan ik lekker spelen in de verschillende baden''. Gijsbert kreeg van kassamedewerkster Gerry een abonnement en een mooie bos bloemen.

Voor het Bosbad was het wederom één van de hoogtepunten dit jaar. ,,We hebben een prima jaar achter de rug, ondanks het matige zomerweer zijn we over het aantal bezoekers van vorig jaar heen. We zijn druk bezig om ons te onderscheiden in de zwembadwereld en duidelijk te vertellen wie we zijn'', aldus manager Dick Eijlander. ,,We organiseren leuke acties voor de klanten, zoals deze finale week. We proberen de mensen weer naar het zwembad te krijgen en zo te laten ervaren hoe leuk en gezond water eigenlijk is. Het speciale tarief van 3,75 euro om banen te zwemmen heeft daar zeker aan bij gedragen, maar ook het behalen van het keurmerk Veilig & Schoon afgelopen zomer draagt zijn steentje bij. Ook zijn alle badmeesters van de week weer ge-updated in het toezichthouden en reddend handelen tijdens calamiteiten. Allemaal activiteiten die bijdragen tot een veilig, schoon en zeker leuk Bosbad Putten''.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie