Jaarwisseling in Putten kent rustig verloop

1 januari 2012 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - De jaarwisseling in Putten is rustig verlopen. Bij de politie zijn tot nu toe geen incidenten gemeld. De politie meldt dat de jaarwisseling in de gehele regio rustig is verlopen en is geen forse politie-inzet nodig geweest. Hulpverleners konden hun werk doen en zijn niet in hun werk gehinderd. Vijf personen zijn aangehouden voor belediging van een agent.

De politie vond slechts twee incidenten in Ermelo en Harderwijk het vermelden waard.

Surveillerende agenten reden rond 05:10 uur over de Stationsstraat in Ermelo. Toen zij langs een groepje jongeren reden is er een bierflesje naar de politieauto gegooid. Agenten zagen dat het flesje door een meisje gegooid was. Het 19-jarige meisje uit Ermelo is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Bij een uitgaansgelegenheid aan de Flevoweg in Harderwijk is rond 03:45 uur een 21-jarige jongen uit Rotterdam geslagen en geschopt. Ook zou hij met een glas gestoken zijn. Agenten kwamen ter plaatse en hebben een 23-jarige man uit Harderwijk aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en voor nader verhoor ingesloten. De man uit Rotterdam is naar het ziekenhuis overgebracht. Hij had onder andere een gebroken neus opgelopen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie