Van den Brink bij JAMES auto & service

16 mei 2012 om 00:00 Ondernemend

PUTTEN - Autocenter van den Brink uit Putten sluit zich aan bij de snelgroeiende onderhoudsformule JAMES Auto & Service. Eigenaar Jamie van den Brink ziet dankzij de aansluiting bij het landelijke auto- en servicebedrijf veel nieuwe mogelijkheden op de zakelijke markt. Particulieren en zakelijke rijders kunnen vanaf 19 mei bij JAMES Auto & Service Van den Brink voor kwalitatief merkonafhankelijk auto-onderhoud terecht aan de Lage Engweg 6-8 in Putten.

Jamie van den Brink, eigenaar van JAMES Auto & Service Van den Brink, licht zijn keuze toe: “De aansluiting bij deze landelijke, merkonafhankelijke formule biedt ons veel extra mogelijkheden op de zakelijke markt. Maar ook op de particuliere markt zien we nieuwe kansen. Zij kunnen voor onderhoud aan alle merken en typen bij ons terecht.” De ondernemer kiest bewust voor JAMES Auto & Service. Van den Brink: “Ik heb meerdere formules bekeken en uitgediept. Het werkplaatsconcept van JAMES Auto & Service sluit het beste aan bij ons bedrijf. Ik kijk dan ook vol vertrouwen naar de toekomst.”

Jamie van den Brink is bijna 20 jaar actief in de autobranche. Zijn jarenlange ervaring brengt hij graag over op zijn medewerkers. Van den Brink: “Wij zijn het grootste autobedrijf in Putten. Tien medewerkers staan dagelijks klaar voor de klanten. Het klantcontact is voor mij enorm belangrijk. Onze klanten moeten het pand tevreden verlaten. Dat bereiken wij door het bieden van betrouwbaar onderhoud en een hoogwaardige service.”

Ook voor occasions, spotrepair en het professioneel poetsen van auto’s is het full-service garagebedrijf het juiste adres. Zo biedt het bedrijf alle disciplines onder één dak.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie