Landal Heihaas

23 mei 2012 om 00:00 Ondernemend

In een gesprek met Sander de Haas, general manager van Landal Heihaas, komt naar voren dat de mensen in de regio vaak niet genoeg weten van de Heihaas. ,,En dat terwijl wij zoveel meer te bieden hebben voor mensen uit de regio. De workshops bijvoorbeeld doen wij in samenwerking met een aantal plaatselijke en regionale ondernemers, waaronder Bloembinderij Rooze. Het is leuk om samen zoiets op poten te zetten en de Puttenaren een arrangement aan te kunnen bieden.’’

PUTTEN - Café-Bistro Woods is toegankelijk voor gasten uit de regio Putten. Ook voor mensen die niet te gast zijn op het park. Met een keuze uit de heerlijke gerechten die op de menukaart vermeld staan, gaat u met uw buikje vol weer naar huis. Naast het feit dat de bistro door een ieder te bezoeken is, verzorgt Heihaas ook een aantal creatieve workshops, zoals bloemschikken, zeepkettingen en sieraden maken.

door Maureen van Goethem

Kinderfeestjes

Om ieder jaar weer een leuk kinderfeestje te organiseren blijft voor veel ouders een hele opgave. Naast de kinderactiviteiten voor kinderen die op het park verblijven, verzorgt het Fun & Entertainment team samen met mascotte Bollo verschillende kinderfeestjes, waaronder Bollo’s Piratenfeest, Bollo’s Zeemeerminnenfeest, Bollo’s Basic feest, Bollo’s Indianenfeest, Bollo’s Ridderfeest, Bollo’s Ontdekkingstocht en Bollo’s Knutselfestijn. Sander: ,,Veel mensen in de omgeving van Putten weten nog niet dat wij dit voor kinderen uit de regio organiseren. Wij hebben daarom een speciale folder samengesteld waarin alles overzichtelijk staat vermeld. Deze folder is bij ons af te halen. Uiteraard moeten kinderfeestjes van te voren gereserveerd worden.’’

Kinderen die in de groep 3 en 4 van basisscholen in de regio Putten zitten, kunnen meedoen aan een prijsvraag die Landal Heihaas net voor de meivakantie heeft uitgeschreven. Deze kinderen mogen hun eigen thema verzinnen voor een kinderfeest met hun eigen klas. De meest originele inzending gaat een leuke middag beleven op Heihaas.

Renovatie

Onlangs zijn op Landal Heihaas een achttal van de in totaal 186 huisjes compleet gerenoveerd. Deze huisjes, voor 2, 4 en 6 personen, zijn voorzien van een nieuw luxe interieur. Meubels, keuken, flatscreen tv, boxspring bed, sauna en solarium, gratis internet en nog veel meer.

u Landal Heihaas. Voorthuizerstraat 75, Putten. Tel. 0341-351253. www.landal.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie