Open dag Dutch Golf Putten

22 mei 2012 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Zaterdag 2 juni wordt het clubhuis van de Dutch Golf in Putten heropend. Die dag wordt er tevens van 11 tot 17 uur een open dag gehouden. Starten met golfen nu gemakkelijker dan ooit

Als u overweegt om te gaan golfen is het nu het moment om de stap te zetten.

De Nederlandse Golf Federatie (NGF) wijzigt per 1 juli a.s. de eisen die werden gesteld om het Golfvaardigheidsbewijs (GVB) te behalen. Vooral het praktijkexamen bleek een drempel te zijn die mensen ervan weerhield om te beginnen met de golfsport. De NGF wil de golfsport toegankelijker maken en voor een breder publiek. Voor het ,,nieuwe'' GVB vervalt het ouderwetse praktijkexamen. Wel moet men nog steeds een theorie examen doen, de vragen zullen echter veel meer praktijkgericht zijn. In plaats van het praktijkexamen komen er een aantal stappen waarbij de golfprofessional samen met de golfbaanexploitant mag bepalen wanneer iemand baanpermissie krijgt en ,,de baan in mag'', stap 1. De volgende stap is het behalen van handicap 54. Dat kan de speler zelf realiseren door over 9 of 18 holes een dergelijk resultaat te spelen, stap 2. Vanaf 1 juli a.s. bestaat het ouderwetse GVB dus uit het halen van een theorie examen en het verkrijgen van een handicap van 54 (of beter). Er hoeft geen praktijk examen meer gedaan te worden onder leiding van een examinator.

Zaterdag 2 juni is iedereen van harte welkom op Dutch Golf in Putten aan de Nijkerkerstraat 99-a van 11.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis en er staat een lekker kopje koffie of thee klaar.

Graag leggen we het vernieuwde handicap 54 systeem uit en kan men zich inschrijven voor 3 kennismakingslessen van één uur, in groepsverband, voor slechts € 25,00 p.p.

Ter gelegenheid van de heropening van het clubhuis is de 18-holes Greenfee in de maand juni slechts € 15,00 en degenen die in juni lid worden betalen slechts 50% van het entreegeld, € 175,00 i.p.v. € 350,00.

Men kan vanaf 11.30 uur elk uur mee doen met proeflessen. Deze eindigt met een puttwedstrijdje over 5 holes. De winnaar kan een golfles verdienen.

Benross is aanwezig om golfers met behulp van de Trackman nieuwe golfclubs aan te meten. Bij een nieuwe golfset ontvangen de golfers op deze dag een gratis putter erbij. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor het aanmeten van de golfclubs bij ellen@dutchgolf.nl.

De gehele ,,Open Dag'' is er een demonstratie van de allerbeste Mocad electrische golfkarren, echte Duitse degelijkheid.

Om 16.00 uur kan iedereen proberen de Longest Drive te slaan die wordt opgemeten met de Trackman. Uiteraard is er voor de winnaar eveneens een mooie prijsje.

Tot 2 juni aan de Nijkerkerstraat 99-a in Putten, dichtbij Nijkerk, parkeren Meskampersteeg!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie