Smaakvol concept in de prijzen

13 juni 2012 om 00:00 Ondernemend

De zilveren Peul kregen zij voor een heerlijk dessert dat zij presenteerden tijdens het Smaakvol Putten: Koffie EMjoy met Luikse wafel en glutenvrije brownie. De Koffie Top 100 is een ranglijst van de honderd beste koffie-adressen van Nederland.

PUTTEN - EMjoy bestaat inmiddels alweer bijna 1 jaar. Voor eigenaren Emma en Martin een mooi moment om even dankbaar stil te staan bij het afgelopen jaar en met leuke acties samen met de gasten hun eerste verjaardag te vieren tijdens de EMjoy feestweek. Emma en Martin zijn zichtbaar trots, EMjoy bestaat nog maar een jaar en nu al hebben ze de zilveren Peul en een nominatie voor de Koffie Top 100 op zak.

door Maureen van Goethem

EMjoy valt op in de keuze van meer dan 15 lunchgerechten en diverse hoofdgerechten, altijd voor een vast bedrag. Lunchgerechten kosten slechts vijf euro, zoals bijvoorbeeld, luxe zalmrol, twaalfuurtje, bol geitenkaas of een heerlijke EMjoy burger. En voor een bedrag van tien Euro kunnen gasten een keuze maken uit tien soorten schnitzels van de speciale schnitzelkaart of een van de andere hoofdgerechten: een met zorg gebakken varkenshaas, kipfilet ‘De Veluwe’ of een huisgemarineerde varkenshaassaté.

Daarnaast kunnen klanten er ook terecht voor een gezellig koffiemoment. Op de uitgebreide koffiekaart met de (h)eerlijke biologische Earth koffie die in Zwolle gebrand wordt, staan de glutenvrije, huisgemaakte brownies (deze zijn echt de moeite van het proeven waard), vers gemaakte Luikse wafels en warm appelgebak. ,,Het paradepaardje is de eigen ‘Koffie EMjoy’: een exclusieve koffie-specialiteit als heerlijke vloeibare espressobonbon. Dit zijn drie laagjes pure verwennerij.’’

Martin: ,,Naast het betaalbare concept van EMjoy hopen we altijd met een glimlach een stukje beleving en sfeer over te kunnen brengen op onze gasten. Daarnaast hebben we inmiddels een gastvrij team die u adviseert waar nodig en door wie u hartelijk ontvangen wordt. ‘’

Mede namens Emma wil Martin zijn ouders, Ton en Henny, bedanken voor alles wat zij in de zaak doen. ,,Zij staan altijd klaar met raad en daad.’’ Ook zijn zij alle trouwe gasten dankbaar voor het vertrouwen en bedanken zij hun team voor de enthousiaste inzet.

Tijdens de week dat EMjoy een jaar bestaat, staat van 14 t/m 20 juni elke dag in het teken van een bijzondere actie. Door middel van flyers, de website en social media worden de gasten uit Putten en omgeving geïnformeerd.

u EMjoy. Kerkstraat 34 in Putten. Tel.: 0341-352090. www.emjoy.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie