Ristorante Pizzeria Verona

20 juni 2012 om 00:00 Ondernemend

Al ruim 3 jaar is het Italiaanse Ristorante Pizzeria Verona voor Putten en de wijde omtrek een begrip. Enige tijd geleden kwam het naastgelegen pand vrij en bestond er de mogelijkheid dit bij het reeds bestaande restaurant te trekken.

PUTTEN - Het kan niemand ontgaan zijn dat Ristorante Pizzeria Verona een enorme metamorfose ondergaan heeft. De keuken bevond zich eerst in de kelder, maar nu bevindt het zich achterin het restaurant. In dit gezellige Italiaanse restaurant kunt u heerlijk dineren. Er is een ruimte doorgang gecreëerd zodat het een geheel lijkt, mede daardoor zijn het aantal zitplaatsen verdubbeld: Na de verbouwing biedt het restaurant plaats aan circa 70 personen.

Door Maureen van Goethem

Italiaanse smaak

Italiaanse gezelligheid gecombineerd met heerlijke gerechten, waaronder versgebakken brood en Italiaanse wijnen hopen zij u een leuke en lekkere avond aan te kunnen bieden. Naast verschillende pizza's staan er bij Verona ook Italiaanse vlees- en visgerechten op het menu. Bij Verona kan verder iedereen meegenieten van het bereiden van de maaltijd. Het restaurant heeft namelijk een open keuken.

'Verona' bereidt authentieke Italiaanse gerechten zoals pizza 's en pasta's op de traditioneel Italiaanse wijze. Dit doen zij dagelijks met hart en ziel en maken hierbij uitsluitend gebruik van speciaal geselecteerde kruiden en ingrediënten. Alle producten die gebruikt worden in de gerechten zijn zorgvuldig geselecteerd. Voor de bereiding worden zo veel mogelijk originele Italiaanse ingrediënten gebruikt. Uiteraard worden daarnaast de beste versproducten uit Nederland gebruikt.

De menukaart bestaat uit een breed scala van bekende Italiaanse gerechten voor jong en oud. Voor heerlijke Insalata di Caprino (salade met warme geitenkaas, appel, walnoten, en huisgemaakte Balsamico dressing), of huisgemaakte Zuppa di Pomodoro (tomatensoep), lasagne, tagliatelle en een kleine veertig pizza's bent u bij Ristorante Pizzeria Verona aan het juiste adres.

Genieten

Door middel van de persoonlijke aandacht probeert Verona u de gezellige sfeer van het restaurant over te brengen. Er gaat natuurlijk niets boven het zelf ervaren, dus ga gezellig langs en geniet van het lekkere Italiaanse eten in het nieuw ingerichte sfeervolle Ristorante Pizzeria Verona.

uRistorante Pizzeria Verona. Klaas Bosstraat 12, Putten. Tel. 0341-279650. www.verona-putten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie