Feest bij Hoogebeen Interieur

27 juni 2012 om 00:00 Ondernemend

In haar kleine maar gezellige winkel verkocht zij kunstnijverheidsspulletjes zoals serviesgoed, cadeauartikelen, zijde bloemen, pitriet meubelen, stoffen en andere woondecoraties. Hier had zij een uniek oog voor. Een mix van mooie spullen. Omdat er steeds andere stijlen in de winkel lagen, kwamen de klanten ook regelmatig terug om iets nieuws uit te zoeken.

Veertig jaar (h)echt familiebedrijf PUTTEN - De wortels van Hoogebeen Interieur liggen in Nijkerk toen Anna Hoogebeen veertig jaar geleden in Nijkerk haar eerste eigen winkel opende.

door Maureen van Goethem

Slechts een jaar later kwam er een winkelpand aan de Dorpsstraat in Putten in zicht, eens zo groot als de winkel in Nijkerk. En weer wist Anna de zaak haar eigen te maken gesteund door echtgenoot Jan, die zelfs zijn baan vaarwel zei. Dat was het begin van een lange gezamenlijke traditie die tot op de dag van vandaag voortduurt. In het begin werd er overdag verkocht en ‘s avonds bij de klant bezorgd. Het assortiment in de winkel was voortdurend aan het veranderen, ook met inbreng van eigen creaties. Hoogebeen groeide snel uit tot een begrip in de regio.

In de loop der jaren hebben er meerdere grote verbouwingen plaatsgevonden. Daarbij werd er onder andere een stuk aan de achterzijde aangebouwd, een kelder aangelegd en een verdieping in gebruik genomen. Stuk voor stuk grote intense verbouwingen die hebben geresulteerd in een showroom van maar liefst 2400 m2 verdeeld over drie sfeervolle etages.

Nu

Hoogebeen Interieur presenteert een exclusieve collectie meubelen, verlichting, woonaccessoires en wanddecoraties uit eigen inkoop. Er wordt zeer veel aandacht besteed aan de presentatie, in diverse stijlen van klassiek tot eigentijds modern. Niet voor niets is er 40 jaar ervaring in het spel en voelen zij heel goed aan waar hun klanten behoefte aan hebben: Betrouwbaarheid, klantgericht zijn en uiteraard persoonlijk contact. Er wordt naar gestreefd om de wensen van de klant tot in de puntjes te realiseren. Kwaliteit en service staan hierbij, hoe kan het ook anders, hoog in het vaandel. Inrichten is een vak, een intensief proces, hierbij veel waarde gehecht aan het contact met de klant. Alleen door deze interactie kunnen worden wensen vervuld. Bovendien wilt u kwaliteit en meubelen die comfortabel zijn.

Familiebedrijf

Hoogebeen Interieur is een echt en hecht familiebedrijf, zeker sinds tien jaar geleden ook de zoon van Jan en Anna, Arjan de gelederen is komen versterken. Maar het bedrijf zou zich niet hebben kunnen ontwikkelen zonder al die andere medewerkers die met tomeloze inzet ‘hun’ familiebedrijf vertegenwoordigen. Het is zelf zo dat bijvoorbeeld de chauffeurs wanneer ze meubelen afleveren, de klant helpen met de inrichting van de betreffende ruimte. Dit wordt door de klanten zeer gewaardeerd.

Dat Hoogebeen een echt familiebedrijf is werd bewezen vanwege het feit dat slechts twee jaar geleden Hoogebeen genomineerd werd als ‘familiebedrijf van het jaar’ en doordrong tot de laatste vier. Nog steeds zijn zij datzelfde familiebedrijf gebleven. Met de belangrijkste kenmerken: service, kwaliteit en advies voor het hele interieur.

De komende maanden zullen er diverse leuke jubileum-acties bij Hoogebeen Interieur worden georganiseerd, dus loop gerust eens binnen ter oriëntatie.

u Hoogebeen Interieur. Dorpsstraat 36-38, Putten. Tel. 0341-353292. www.hoogebeen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie