Schrijfwedstrijd Aan het Woord! 2012 van start

31 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

REGIO - Op 3 september 2012 start de nieuwe editie van Aan het Woord! Dé literaire schrijfwedstrijd voor beginnende schrijvers uit Gelderland. Iedereen die nog geen op zichzelf staand literair werk heeft gepubliceerd bij een landelijke uitgeverij kan meedoen. De uiterlijke inzenddatum voor Aan het Woord! is 12 november 2012.

Om mee te kunnen doen met Aan het Woord!Veluwe kan op www.aanhetwoord.nu het reglement worden gedownload. En via deze site kan tot uiterlijk 12 november tekst (max. 1000 woorden) worden ingezonden. Alle genres zijn welkom, van verhalen tot gedichten, van columns tot songteksten. Elke regio kent zijn eigen winnaar, die bepaald wordt door een deskundige jury. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking wordt tevens een publiekswinnaar gekozen.

Coaching!

Deelnemers kunnen hun winkansen vergroten door een eerste versie van hun inzending voor te leggen aan een professionele schrijfdocent. In een persoonlijk coachingsgesprek, dat plaatsvindt in Bibliotheek Harderwijk, worden bruikbare tips en handige adviezen gegeven ter verbetering van de tekst. Kosten zijn € 5,00. Aanmelden hiervoor kan via www.aanhetwoord.nu . Voor schriftelijk commentaar van een schrijfcoach en contact met andere schrijvers, kan men deelnemen aan e-coaching via www.testjetekst.nl .

Meer informatie

Aan het Woord! is een initiatief van KCG, Gelders kenniscentrum voor Kunst en Cultuur en wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuurpact en hoofdsponsor Arriva. Aan het woord!Veluwe wordt georganiseerd door Cultuurplein Noord Veluwe in samenwerking met de Bibliotheek. Voor vragen over Aan het Woord! (reglement, inzendingen enz.) mailen naar info@aanhetwoord.nu .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie