Dammers Van Damschool gehuldigd

21 december 2012 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Op 9 januari 2013 worden de damwedstrijden tussen de verschillende teams van de verschillende scholen van Putten gehouden. Op de Van Damschool aan de Van Damstraat 10 vinden van tevoren oefenwedstrijden plaats om de leerlingen te trainen.

De school vindt het belangrijk, dat kinderen gestimuleerd worden aan zulke onderlinge denksportwedstrijden mee te doen. Daarom ronden zij de wedstrijden af met de uitreiking van bekers en medailles.

De afgelopen weken is er intensief gespeeld op de damborden door de leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8. Deze week zijn de laatste wedstrijden gespeeld en is het duidelijk geworden, wie de winnaars zijn.

De welpen(groep 5 en 6) leveren twee teams van 4 dammers en de pupillen (groep 7 en 8) leveren ook twee teams!

De volgende jongens en meisjes vanuit groep 5 en 6 doen mee: Julian van den Bor, Julian Dekker, Leanne van Driel, Corne Hijmissen, Lisan Rikkers, Matthijs Pranger, Susan de Haan, Laurens Korte.

De volgende jongens en meisjes vanuit groep 7 en 8 doen mee: Robert van Rhee, Tom van den Brink, Nanette Wassink, Gerben van Emous, Ruben Korte, Maurits van Rhee, Marien Versteeg, Rosanne Ilikkan.

In totaal deden er zelfs 24 leerlingen mee!

Alle dammers van de school zijn gehuldigd. De drie beste welpen en de drie beste pupillen krijgen een beker en de anderen een medaille.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie