Afbeelding

Groots sjoeltoernooi in kerstvakantie

21 december 2012 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Vrijdag 28 december vanaf 19.30 uur kan Putten zich weer opmaken voor het grootste Sjoeltoernooi van de regio. Voor de derde keer zal er die avond gestreden worden voor het Algemeen Puttens Kampioenschap Sjoelen. Het toernooi wordt gespeeld in Cafe De Oude Deel aan de Stationsstraat 125. Inmiddels zijn er al 100 deelnemers aangemeld, het maximum aantal deelnemers is 120.

De vorige twee edities kenden elke keer dezelfde winnaar en wel John Penning uit Putten. John gooide jaren geleden al in competitieverband, zijn record van 142 punten gemiddeld over 20 verschillende bakken staat al 25 jaar in de boeken van de Nederlandse Sjoelbond (ANS). Het zal dan ook weer een ware strijd worden om John te verslaan. Bij de meeste deelnemers geld dan ook meer; meedoen is belangrijker als winnen. De deelnemers komen voornamelijk uit Putten en Ermelo, maar ook uit omliggende plaatsen zoals Nijkerk, Elspeet, Harderwijk, Barneveld en Nunspeet.

Er wordt gespeeld conform de reglementen van de Nederlands Sjoelbond welke te vinden zijn op www.sjoelsport.nl . Inschrijven voor dit gezellige toernooi kan nog tot 27 december via Ronald van Dijk 06-52381082, wees er dan snel bij want er zijn dus nog maar enkele plaatsen over.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie