Winnende deelnemer iPad3 actie BlauwBlauw bekend

23 december 2012 om 00:00 Nieuws

REGIO - De eigenaar van de donkerblauwe Peugeot met kenteken RZ-FR-88 is winnaar van de eerste iPad3 actie van BlauwBlauw, het waarschuwingssysteem voor hulpverleningsdiensten. De iPad3 kan in ontvangst genomen worden als het eigendom van de winnende auto kan worden aangetoond met het op naam gestelde kentekenbewijs.

De eigenaar van de winnende auto wordt opgeroepen om contact op te nemen met Made for Traffic uit Ermelo, via info@blauwblauw.com. Made for Traffic is de producent van BlauwBlauw en stelde de iPad3 beschikbaar.

Achtergrond

De proef met BlauwBlauw liep tussen augustus en november. Daartoe werden ambulance- en brandweervoertuigen uitgerust met een speciale BlauwBlauw-zender. Ook werden 35.000 huishoudens in de gemeenten Harderwijk, Putten en Ermelo voorzien van een voor BlauwBlauw geschikte ontvanger en een sticker die op de auto geplakt kon worden. Made for Traffic kondigde eerder de verloting van een iPad3 aan onder de deelnemers aan de proef die tevens de BlauwBlauw-sticker op hun auto geplakt hadden. Vervolgens is een fotograaf op pad gestuurd om de winnende auto te fotograferen. De winnende auto is op de foto te zien.

Enquete; verloting van tweede iPad3

Begin december kondigde Made for Traffic de verloting van een tweede iPad3 aan. Die wordt verloot onder de personen die deelnemen aan de enquete die het Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid (NIFV) organiseert om de werking van het systeem te evalueren. Alleen als er voldoende reacties worden ontvangen, kan het systeem en de effectiviteit daarvan goed beoordeeld en gemeten worden. Daarnaast is het delen van de ervaringen van deelnemers belangrijk om het systeem, waar nodig, eventueel te verbeteren. De enquete kan nog steeds ingevuld worden via www.blauwblauw.com/enquete. Verloting van de iPad3 onder de deelnemers van deze enquete vindt plaats in januari 2013. De winnaar wordt rechtstreeks benaderd op zijn of haar e-mailadres en tevens bekend gemaakt via de lokale media en de website van BlauwBlauw.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie