Knallend het jaar uit bij JECOR Vakbouwmarkt

24 december 2012 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Voor Puttenaren is het jaarlijks iets om naar uit te kijken. JECOR Vakbouwmarkt gaf afgelopen vrijdag alvast een voorproefje van een spetterend uiteinde met haar grootse vuurwerkshow op het voetbalveld van SDCP.

door Maranke Pater

JECOR Vakbouwmarkt heeft dit jaar een vuurwerkjubileum te vieren: voor de vijfde keer werd er een grootse vuurwerkshow gehouden, waar alle paradepaardjes van het bedrijf langs kwamen. Gemiddeld komen er rond de 700 man op het evenement af. Bertha Geitenbeek: ,,SDCP is een voetbalvereniging waar héél veel kan. Ze bieden niet alleen een plek voor onze show, maar we mogen ook binnen onze voorverkoop houden voor het vuurwerk.'' De vuurwerkshow wordt ieder jaar opnieuw enorm gewaardeerd. Klanten kregen een 'schietlijst' waarop al het sier- en knalvuurwerk dat de revue passeerde stond aangegeven. ,,We hebben ieder jaar weer een andere show. We werken samen met twee grote vuurwerkleveranciers, te weten Pro-Line en Wolff. Uit hun collecties stellen we een bijzondere show samen.'' Er waren heel veel verschillende soorten vuurwerk te zien. Dit omdat ook iedere bezoeker een andere smaak heeft.

Vanwege het vroege tijdstip hadden sommige ouders zelfs hun jonge kinderen meegenomen zodat ook zij zich konden vergapen aan de prachtige kleuren. Omdat JECOR Vakbouwmarkt veiligheid het belangrijkste vindt bij de verkoop van vuurwerk heeft de bouwmarkt ook diverse vuurwerkbrillen in haar assortiment. ,,Het zijn vaak de eerste producten die bij ons in de winkel arriveren. Sinds de introductie van de vuurwerkbril zijn er steeds meer ouders die deze voor hun kinderen aanschaffen. Het is tenslotte een kwetsbare doelgroep. Kinderen stappen niet snel opzij als een vuurpijl hun richting uit komt.'' Naast informatie over de vuurwerkbrillen geeft het personeel van JECOR Vakbouwmarkt ook gedegen advies over het gebruik van het vuurwerk. JECOR Vakbouwmarkt heeft vuurwerk in alle soorten en maten in diverse prijsklassen. Hardloper is onder andere de Asian Thunder Bulkpack. Voor een bedrag van € 24,99 krijgen klanten maar liefst 50 pijlen. ,,Vooral bij jongeren is dit vuurwerkpakket erg geliefd. Maar ook de Spaced pijlen doen het goed. Wij hebben echt het mooiste vuurwerk voor een budgetprijs.''

Oliebollen voor Duchenne

Klanten kunnen namen opgeven van mensen waarvan zij vinden dat ze een wenspijl hebben verdiend. Uit alle inzendingen worden vier mensen genomineerd. De winnaars mogen uiteindelijk de gratis wenspijl komen ophalen, zodat ze die met Oud&Nieuw kunnen afsteken. Naast dit bijzondere initiatief steunt JECOR Vakbouwmarkt ook het goede doel. Het MMKH-team van de Duchenne Heroes zijn de laatste verkoopdagen bij de vakbouwmarkt om oliebollen te verkopen waarvan de opbrengst naar hun team gaat.

JECOR Vakbouwmarkt is op 28,29 en 31 december al vanaf 08.00 uur geopend om aan de grote vuurwerkvraag te voldoen.

JECOR Vakbouwmarkt

Stationsstraat 30a

3881 AD Putten

Tel: 0341 - 35 23 54

www.jecorvakbouwmarkt.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie