Repetitiedag Stedelijke Harmonie

30 december 2012 om 00:00 Nieuws

REGIO - Het concertorkest van de Stedelijke Harmonie Harderwijk start 5 januari met haar repetitiedag ter voorbereiding op het concert op 9 februari in de Grote Kerk in Harderwijk. Het jubilerende Harderwijks Mannenkoor verleent haar muzikale medewerking aan dit concert. In2Music is de titel van dit concert. Zowel het mannenkoor als het concertorkest zijn met mooie muziek bezig en voor de 150 zangers en muzikanten is muziek een passie waar zij met heel hun hart voor inzetten. Het concertorkest heeft het 90 jarige koor uitgenodigd om samen een concert te geven voor de Harderwijker bevolking. Beide verenigingen zijn een van de oudste culturele instellingen van Harderwijk maar zijn nog springlevend.

René Bos, dirigent van het concertorkest, is zeer verheugd op de samenwerking. ,,We gaan een prachtig concert neerzetten in een omgeving waar je alleen maar mooie concerten kan geven. De Grote Kerk heeft zo'n geweldige akoustiek dat je verheugd mag zijn daar te spelen en dan ook nog met HET mannenkoor van Harderwijk. We zijn ook enorm blij dat we het jubileumjaar van het mannenkoor mogen. Er moet veel meer samengewerkt worden met orkest en koor'', vervolgt Bos.

Kaarten voor dit In2Music concert zijn te bestellen via info@stedelijke-harmonie.nl of via 0341-432994 en kosten € 10,00

Wil je de vele concerten die het concertorkest geeft in het orkest meemaken dan kan je op een repetitieavond komen proeven van het orkest. Het concertorkest repeteert op de maandagavond van 19:45-22:00 uur in het Harmoniegebouw aan de Deventerweg 42 te Harderwijk.

Verdere informatie vind je op www.stedelijke-harmonie.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie