Trendy schoenen op de catwalk
Trendy schoenen op de catwalk VVV Putten

Programma Trendzz is bekend!

31 maart 2018 om 08:30 lokaal Deel je nieuws

Dat de ondernemers in Winkelcentrum Putten bruisende evenementen kunnen organiseren blijkt ook nu weer tijdens Trendzz. Door de samenwerking en grote gedrevenheid van vele ondernemers is er een mooi programma ontstaan dat bol staat van modeshows, presentaties en vele aantrekkelijke acties.

Een nieuwe manier van showen is de “Pop Up” modeshow bij Van Ganswijk Mode waar de modellen hun eigen catwalk dragen en op diverse plaatsen rond de winkel de nieuwe collecties tonen samen met Van Boeijen schoenen. Tijdens Trendzz staan er maar liefst acht catwalks in het centrum waar modellen de nieuwste voorjaarsmode showen van jong tot oud.

Van top tot teen kun je je deze dag laten adviseren, van mooie lingerie bij Lingerie Van Wilgenburg tot de nieuwe voorjaars make-up bij de Etos. Verrassend is de Parfumbar bij DA Verweij waar je voor een klein prijsje een geur kunt matchen bij je nieuwe outfit.

Laat je verrassen door de nieuwste mode, make-up, monturen, sieraden, woonaccessoires en nog veel meer. Doe mee met de workshop Handletteren of een Coffee clinic. Laat je deze dag lekker verwennen en inspireren onder het genot van een hapje, drankje en live muziek in Winkelcentrum Putten.

Trendzz, een hele dag mode acties en activiteiten voor jong&oud op zaterdag 7 april tussen 11-17 uur.

Kijk voor het volledige programma op www.winkelcentrumputten.nl

Gratis touche up met de nieuwe voorjaars make-up
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie