Profile Bike Centre

14 november 2007 om 00:00 Nieuws

Aan het woord is Erik Geurtsen van Profile Bike Center Erik Geurtsen. ,,Door deze ondersteuning behouden ze toch een grote(re) actieradius.” Geurtsen is zelf een verwoed mountainbiker, lid van de wielerclub SV Putten en nam onlangs nog deel aan de Bart Brentjes tour, 70 km door Limburg en de Belgische Voerstreek. Ook mag hij graag recreatief racen op zijn racefiets.

PUTTEN - Na jaren in Amersfoort en Harderwijk ervaring in de fietsenbranche te hebben opgedaan, alsmede als automonteur in Putten, besloot Erik Geurtsen (32) een eigen rijwielhandel te beginnen, samen met zijn eega Daniëlle (30). Het bleek een goede greep, vooral vanwege hun specialisatie in mountainbikes, race- en elektrische fietsen. De laatste mogen zich in een steeds groeiende populariteit verheugen. ,,Mensen die graag fietsen, willen dat blijven doen en zijn heel blij met deze ondersteuning.’’

door Lennie Dekker

Deskundig

Door zijn actieve betrokkenheid bij deze sporten kan hij de klant die voor dit soort fietsen komt dan ook van zeer deskundig advies dienen.

Op maat

,,De juiste persoon op de juiste fiets, op maat bijgesteld. We vragen dan ook altijd door wat iemand precies met de fiets wil doen om een goede ‘match’ te kunnen maken en letten op de lichaamshouding”. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel. Profile Bike Centre Erik “de fietsspecialist” is onder andere dealer van Specialized fietsen en doet ook de reparaties in eigen beheer. In februari is de werkplaats meer ‘geopend’ en bij het winkelgedeelte getrokken, nu vormen beide afdelingen meer één geheel. In de werkplaats worden de fietsen vakkundig gerepareerd door twee goed opgeleide monteurs en een leerling monteur. In de winkel vindt de klant een uitgelezen collectie welke duidelijk en overzichtelijk gepresenteerd is.

,,Hierbij helpen we de consument al meer te selecteren op gebruiksdoel van de fiets, want de keus is ruim en de juiste fiets kiezen vergt vaak veel begeleiding, waar we uitgebreid tijd voor uittrekken”. Naast fietsen zijn er uiteraard alle benodigdheden en accessoires, van fietstassen tot lampjes. Er is een zeer ruime onderdelen- en accessoires shop met helmen, schoenen en kleding.

Collectie

Op de bovenverdieping staat een grote collectie goede gebruikte fietsen met een Bovag garantie. Als men een kinder- of hondenkarretje achter de fiets wil, is dat te bestellen”. De klant die bij het Profile Bike Centre Erik een fiets koopt, krijgt een servicepakket voor drie jaar onderhoud met aanzienlijke korting.

De zaak is te vinden aan de Papiermakerstraat 9, tel. 351595, www.profilebikecentre.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie