'Open Huis' Groevenbeek Putten niet fysiek, maar wel online.
'Open Huis' Groevenbeek Putten niet fysiek, maar wel online. Eward Cozijnsen

‘Welkom in onze Groevenwereld’

15 december 2020 om 19:22 Lokaal Deel je nieuws

Door de corona-maatregelen kan de fysieke open dag van vmbo Groevenbeek Putten in januari helaas niet doorgaan. Groevenbeek heeft er daarom voor gekozen om een interactieve film te maken. Deze film zal in januari via de website van de school te zien zal zijn.
De groep 8 leerlingen hebben tot nu toe twee keer de mogelijkheid gehad om fysiek kennis te maken met Groevenbeek. Dit was in november toen veel leerlingen met hun klas op bezoek zijn geweest. Daarnaast heeft er ook al een open lesmiddag plaatsgevonden waar leerlingen zich voor konden inschrijven. Na de kerstvakantie zijn er nog twee open lesmiddagen. Ouders van de leerlingen groep 8 hebben Groevenbeek dit schooljaar helaas niet kunnen bezoeken.
Afgelopen week waren er om die reden twee camerateams op Groevenbeek om gedurende twee volle schooldagen opnames te maken voor de open huis film ‘Welkom in onze Groevenwereld’.
Tortilla Media heeft de opnames gemaakt. Dit mediabedrijf wordt gerund door de broers Roland en Remco Guijs. Zij zijn oud-leerlingen van Groevenbeek Ermelo.
In de interactieve film wordt de kijker meegenomen in het schoolleven van Werner. Werner zit in de brugklas en laat zien hoe het leven van een ‘brugger’ op Groevenbeek eruit ziet. Daarnaast krijgt de kijker ook de keuzemogelijkheid om virtuele lokalen binnen te stappen om bij specifieke onderwerpen meer informatie mee te krijgen. De groep 8 leerling krijgt in de online tour een aantal meerkeuzevragen uit de lessen voorgelegd die vanaf de bank thuis met een muisklik beantwoord kunnen worden.
Op de website staat de link naar de 'open dag film' van vmbo Groevenbeek Putten. Deze is te zien op 11 januari om 18.30uur. De twee afdelingen van Groevenbeek Ermelo zullen hun online open dag op een andere datum uitzenden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie