Waterpoloheren verliezen van ZVV

23 januari 2008 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Afgelopen zaterdag speelde Triton thuis tegen ZVV uit Vaassen. Triton begon goed de wedstrijd goed maar halverwege kantelde de wedstrijd.

De score werd geopend door Allard Selles. ZVV kwam niet snel in hun spel, doordat Triton goed hun spel stoorde en verdedigde. Het volgende doelpunt kwam weer van Allard Selles, die de bal van vijf meter inschoot. ZVV scoorde vervolgens hun eerste doelpunt. In een man meer situatie scoorde Tom Peereboom vanuit de tweede paal. Hiermee kwam Triton op een 3-1 voorsprong. Voordat de eerste periode was afgelopen kwam de stand op 3-2.

In de tweede periode hield Triton het goede spel vast, maar kon de voorsprong niet vergrootten. De dertig seconden om een aanval te mogen opzetten waren bijna voorbij. Met een afstandsschot van halverwege het veld wist Tom Peereboom te scoren. ZVV kwam beter in de wedstrijd en kwam gelijk aan het einde van de tweede periode 4-4. Triton mocht geen meer fouten maken in hun spel, maar deed dit wel. Hierdoor kwam ZVV in de derde periode op een 6-4 voorsprong. In de vierde periode kon Triton de achterstand niet meer ongedaan maken. ZVV won met 9-4.

Jan Willem Reesink, Allard Selles (2x), Stefan de Jong, Martin de Jong, Remco de Vries, Tom Peereboom (2x), Gerrit-Jan Lubbertsen, Renee Ouwerkerk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie