Betere kleding: Knukkiee Kindermode

23 januari 2008 om 00:00 Nieuws

Putten blijft niet achter in de vaart der volkeren, getuige de recentelijk geopende speciaalzaken in de vernieuwde Molenstraat.

PUTTEN – Met het stijgen van de welvaart verschijnen er zaken die daar op inhaken.

door Lennie Dekker

In augustus waagde de Ermelose Eléa Bronkhorst (34) de sprong naar ondernemerschap met haar Kindermodezaak Knukkiee. Maar ze verbrandt niet al haar schepen achter zich, Bronkhorst behoudt voorlopig nog haar baan als planner bij een koeriersbedrijf.

Van ’s ochtends half zes tot half tien is zij daar in touw en spoedt zich dan naar Putten om de zaak aan de Molenstraat 2 te openen. “ ’s Avonds ben ik dan wel moe, maar het is erg leuk om te doen”. Op de vraag of zij altijd al iets met mode had, antwoordt zij enigszins verrassend ontkennend. ,,Mijn zus kreeg een kleintje en zo ben ik me gaan interesseren voor kindermode.” Na enig marktonderzoek kwam ze tot de conclusie dat er in Putten nog plek was voor een kinderkledingzaak met wat meer allure, die zich richt op het hogere marktsegment met de wat exclusievere merkkleding. ,,We hebben ook spijkergoed voor de ‘dagelijkse dracht’, uiteraard wel van goede kwaliteit. We voeren labels als Airforce, Geisha, IKKS, Lot & Binc en Tumble & Dry”.

Vitrinekasten

In de ruim opgezette zaak staat het ondergoed, oftewel de onderkleding, zoals het hier heet, in vitrinekasten, van het merk Claesen’s.

Op beurzen wordt gespeurd naar nieuwe items om de collectie gestaag uit te breiden. In de zomer komen er schoenen en slippers bij, wellicht in de toekomst ook accessoires als riemen, maillots en sokken. ,,Je moet ergens beginnen, er is ruimte genoeg voor meer stellingen en kasten, dus we kijken eerst hoe het gaat lopen. Maar sinds de opening hebben we niet te klagen”. Putten is er dus kennelijk klaar voor de kids in designkleding naar school te sturen.

Korting

Momenteel is er vanwege het seizoen uitverkoop, voor één artikel 30 procent, voor twee 40 procent en voor drie stuks zelfs 50 procent korting. ,,We streven ernaar om artikelen te brengen die niet in ieder dorp verkrijgbar zijn”, aldus de gedreven nieuwbakken onderneemster.

u Knukkiee is te bereiken via tel. 410882, een website is er nog niet.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie