Afvallen lukt echt met Boddieplan

12 november 2008 om 00:00 Nieuws

Voor bijvoorbeeld diabetici en mensen met een hoge bloeddruk is een goede conditie ook erg belangrijk. Sporten en voedingsadviezen opvolgen leiden vaak tot opmerkelijk goede resultaten, en niet alleen bij het afvallen.

VOORTHUIZEN - De succesformule van Boddieplan Voorthuizen werkt door. In drie jaar tijd heeft Boddieplan een groot aantal vaste deelnemers ingeschreven die wekelijks aan hun welzijn werken. Chris Schuchard van Boddieplan Studio Voorthuizen begeleidt mensen die willen afvallen. Dit kan met een voedingsplan en een persoonlijk bewegingsprogramma in een kleine groep van zes personen, in een rustige omgeving. door Geurtje van den Hoek

Conditie

Maar ook komen er mensen bij Boddieplan die alleen willen sporten voor de conditie, ook steeds meer ouderen. Mensen met lichte lichamelijke klachten kunnen hier gecontroleerd sporten en langzaam hun conditie weer opbouwen. Voor iedereen is er volledige aandacht en begeleiding.

Persoonlijke aandacht

Schuchard: ,,Voor veel mensen is toch prettig te weten dat er altijd persoonlijke aandacht is. De mensen volgen hun eigen bewegingsprogramma, ik ben altijd op de achtergrond aanwezig voor begeleiding en advies. Het programma duurt 14 weken. Het is natuurlijk wel belangrijk dat men zich voor 100 % inzet om het bewegingsprogramma en de voedingsadviezen te volgen. Daarna weten ze zelf precies waar ze op moeten letten. Velen vinden het prettig om te blijven komen voor het sporten. Wegen mag ook altijd, door dit regelmatig te blijven doen wordt het een goede gewoonte om op je gewicht te blijven letten. Een abonnement werkt altijd mee als stok achter de deur.”

Energie

Schuchard: ,,Afvallen is niet altijd gemakkelijk, maar wel goed te doen. Je moet er zelf tijd en energie in steken maar je krijgt er zo ontzettend veel voor terug. De begeleiding die wij geven is echt een stimulans om door te gaan”. Op de site staan al diverse succesverhalen van mensen die het programma hebben gevolgd. Het blijkt dat je veel meer mag eten dan je zou denken, je kunt gewoon mee-eten met het gezin. Door ook een paar keer in de week lekker te sporten lukt het afvallen echt bij Boddieplan.

Op zaterdag 15 november is er een open dag van 10.00 tot 14.00 uur. Wie zich op die dag inschrijft krijgt maar liefst € 120,00 korting.

Apeldoornsestraat 46. Telefoon 0342-465083. www.boddieplan.nl/voorthuizen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie