Vier maal goud taekwondoka’s van Sport Centrum Putten

12 november 2008 om 00:00 Nieuws

Jeffrey is een talent die zichzelf nog niet helemaal heeft ontdekt maar zijn trainers daarentegen wel en zij zien in Jeffrey dan ook een aanstormend wedstrijd talent. Ilse Bock (8 jaar) had al de nodige wedstrijdervaring. Ook zij behaalde de eerste prijs door al haar wedstrijden te winnen. Wessel Doppenberg (10 jaar) draaide een goed toernooi en legde beslag op de tweede plaats. Dione van den Brink (11 jaar) viel niet in de prijzen doordat zij het toernooi wegens een blessure vroegtijdig moest verlaten. Yorick Bock (13 jaar) won ook de eerste prijs door drie gewonnen wedstrijden. De eerste partij won Yorick op zeer overtuigende wijze met mooie scores. De tweede wedstrijd won hij door vroegtijdige opgave van de tegenstander wegens overmacht. De derde partij ging niet door daar zijn tegenstander de voorgaande partijen had gadegeslagen en op basis daarvan geen trek meer had om met Yorick de mat op te stappen! Jori de Goffau (17 jaar), voor de eerste maal deelnemer aan een toernooi, won ook de eerste prijs in zijn categorie.

PUTTEN - Bij een groot Taekwondo toernooi in Amersfoort afgelopen zaterdag zijn 5 Taekwondoka’s van Sport Centrum Putten in de prijzen gevallen. Vooral de 9-jarige Jeffrey Jansen deed van zich spreken. Hij wist al zijn partijen winnend af te sluiten.

Aanstaande zaterdag, 15 november, neemt Yorick Bock namens Sport Centrum Putten, weer deel aan een toernooi en wel aan een groot internationaal toernooi in Uden (het Chon Ji Kwan Toernooi). Yorick komt dan uit in de Aspirantenklasse tot en met 13 jaar in de hoogste klasse, NL A-Klasse.

Voor dit soort wedstrijden traint Yorick nu gemiddeld 5 keer in de week.