Van Heteren biedt allround service

26 november 2008 om 00:00 Nieuws

,,Gelukkig konden er na verloop van tijd nog twee ruimten bijgekocht worden zodat er een grotere showroom gecreëerd kon worden.” Tevens werd de werkplaats naar achteren toe uitgebreid omdat die aan de huidige schuur grenst.

PUTTEN - Zo’n zes jaar geleden werd er gestart in een garagebox naast het woonhuis. Gestaag breidden de klantenkring en de activiteiten zich uit.

door Lennie Dekker

Erik van Heteren (44) runt samen met zijn vrouw Henny (42) het bedrijf. Zij doet het naaiwerk wat betreft de meubelstoffering en springt waar nodig is bij. Erik is overdag bij klanten aan het werk of thuis aan het meubelstofferen. Zowel voor particulieren als grotere projecten zoals scholen.

Sinds zijn opleiding als leerling stoffeerder werkte van Heteren bij diverse bedrijven en deze brede ervaring kwam goed van pas. “Op een gegeven moment begon het te kriebelen om voor onszelf te beginnen.” De allround vakman heeft het druk en zonodig worden er freelancers ingehuurd. Van Heteren gaat graag mee met zijn tijd; naast het bekende laminaat leg hij pvc-vloeren, “Het “klikt”en krast minder als er hakken of hondennagels over heen gaan, het voelt warmer aan en het is vrijwel onderhoudsvrij, schuren is niet nodig, een sopdoek erover is genoeg. Er wordt altijd een ondervloer onder aangebracht; deze is zowel isolerend als geluiddempend. Deze vloer is in veel kleuren en printen verkrijgbaar. Kortom een ideale vloer met veel voordelen, ”zegt Henny zichtbaar enthousiast.

In Putten is de smaak klassiek tot modern maar niet heel ‘apart’. Toch biedt van Heteren de hele collectie van verschillende bekende merken, van zowel gordijnen als tapijten. “Het maken van vouwgordijnen hebben wij in eigen beheer waardoor de gordijnen aanzienlijk goedkoper zijn dan bij collega`s.” Wat de meubelstoffen betreft hebben zij naast de bekende Nederlandse merken ook Engelse en Franse stoffen in de collectie. “Goede banken en fauteuils zijn het zeker waard om opnieuw bekleed te worden. Indien nodig wordt ook het binnenwerk opgeknapt”. Bij van Heteren kan men terecht voor de complete woningstoffering. Omdat het uitzoeken van de stoffering alle aandacht moet krijgen die het verdient, geeft Erik in de showroom of bij klanten thuis geheel vrijblijvend advies en maakt eventueel gratis een offerte. Van Heteren is te vinden aan de Kerkstraat 146, in verband met wisselende openingstijden heeft het maken van een telefonische afspraak de voorkeur, maar uiteraard mag iedereen zowel overdag als `s avonds binnenlopen.

Van Heteren: 360214 en www.vanheterenstoffering.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie