Okay Fashion: mode zonder poespas

3 december 2008 om 00:00 Nieuws

,,De hoofdmoot is jeans, van allerlei merken en in vele soorten maten en kleuren, ook de meer aparte zoals paars en groen. Rondom de spijkerbroek is de rest van de collectie min of meer gebouwd: topjes en truitjes, casual kleding voor dames en heren vanaf ongeveer dertien jaar tot en met de oudere doelgroep. Naast kleding zijn er wat accessoires, sjaals en sjaaltjes, riemen en een enkele tas.”

PUTTEN - Weer opende in Putten een modezaak haar deuren: zaterdag jongstleden was de veertiende vestiging van Okay Fashion & Kleding ’n feit. Geheel in stijl met de zaak zelf was het een opening zonder poespas: gewoon deuren openen en binnenlopen. Wel is er een actie: het derde artikel is gratis.

door Lennie Dekker

Ruim en licht

Jan Wouter Tijsma is enthousiast over de nieuwe winkel, die ruim en licht is opgezet, zo’n 500m2. Genoeg ruimte om een rollator of rolstoel tussen de stellingen door te laten. Er zijn maar liefst tien paskamers. Bedrijfsleidster Anne Stoffer (23) zwaait de scepter over de zaak, die voornamelijk in grijs wit is geschilderd met oranje als steunkleur, deze kleur wordt ook in het logo gevoerd. ,,Alles is overzichtelijk ingedeeld, de kleuren hangen bij elkaar”.

Bekende merken

‘Okay’ voert bekende merken met een scherpe prijs-kwaliteits verhouding: Vero Moda, Pieces, Esprit, Fransa en met name voor de senioren EDC, zowel voor dames als heren. Voor de laatsten ook Jack & Jones, Twin Live en Cars. De klant krijgt een pasje, waarop de maat jeans vermeld staat die men aanschafte, bij aankoop wordt er daarna tien procent korting op jeans gegeven. Indien nodig wordt een spijkerbroek gratis op lengte gemaakt.

Persoonlijke service

Valt de aankoop tegen of is er iets mis, dan wordt bij terugbrengen geld retour gegeven, want een tevreden klant en een persoonlijke service staat hoog in het vaandel bij Okay. Dat blijkt eveneens uit de aanwezigheid van een koffietafel met wel zes zitplaatsen, voor de ‘meekomers’ of de klant die tijdens of na het winkelen even uit wil blazen. Voor de jeugd zal er een heuse ouderwetse flipperkast komen, om zich te vermaken als de ouder zich in het nieuw steekt.

Okay Fashion is te vinden naast de Plus aan de Klaas Bosstraat 4. De vijf medewerkers zijn startklaar om de klant met goed advies modieus en vlot te kleden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie