Optreden toneelgroep Graficus

3 december 2008 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - De toneelgroep Graficus treedt vrijdag 12 december op in Stroud met de eenakters ‘In wankel evenwicht’ en ‘Welkom in het bos’.

‘In wankel evenwicht’ gaat over het echtpaar Tobias en Agnes, dat in een ongemakkelijke vrede onder een dak leeft met Claire, de aan alcohol verslaafde zus van Agnes. Hun leventje wordt verstoord door de komst van een bevriend echtpaar, Harry en Edna. Tegelijkertijd komt ook hun dochter weer naar huis, nadat haar huwelijk op de klippen is gelopen. Door deze onverwachte gasten komt de sfeer in hun huis enorm onder druk te staan.

De tweede eenakter van deze avond heet ‘Welkom in het bos’. Dit stuk verhaalt over de vlucht van Dora voor haar man, op de voet gevolgd door haar beste vriendin Fannie. Is hun vriendschap bestand tegen de merkwaardige gebeurtenissen?

Toegangskaarten kosten 13,50 euro (voor CJP-houders 12,50 euro) en zijn te koop bij de VVV Putten via 0341-351777. Voor deze voorstelling geldt ook het Parkhotel Putten theaterarrangement. Dit arrangement (welkomstdrankje, diner en toegangsbewijs voor de voorstelling) kost 39,50 euro p.p. en is verkrijgbaar bij de receptie van Parkhotel Putten en bij de VVV Putten. Bij de prijs is (op vertoon van het toegangsbewijs) een drankje in de pauze van de voorstelling inbegrepen. De kassa in Stroud is op de avond van de voorstelling geopend vanaf 19.00 uur. De voorstelling vindt plaats op vrijdag 12 december en begint om 20.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie