Voor vakantie en conferentie

3 december 2008 om 00:00 Nieuws

In het vakantieseizoen biedt het plaats aan groepen en individuele gasten, veelal senioren. De negentig kamers zijn dan ook geschikt gemaakt voor minder validen, met een verhoogd toilet en extra grepen en anti-slip tegels in de douches. Voorts is iedere kamer voorzien van televisie en telefoon en zelfs een buitenterras. ’t Hof beschikt over een restaurant, waar twee koks in een goed geoutilleerde keuken – te vergelijken met een instellingskeuken, want er is capaciteit voor 150 maaltijden per keer – ook voor mensen met dieetwensen hun hand niet omdraaien, ook kosher, halal of vegetarisch.

PUTTEN – In 1999 kwam het verzoek van de eigenaar van der Wal van het naastgelegen Parkhotel aan het echtpaar van Maanen om het vernieuwde centrum te gaan beheren. “Mijn vrouw Klarie (53) werkte hier al jaren, ik kwam uit het onderwijs en we wilden dit graag samen gaan doen”, aldus Max van Maanen (54). Na bijna tien jaar blijkt het nog steeds de juiste beslissing te zijn, het jubileum hopen zij volgend jaar april te vieren. door Lennie Dekker

De gasten behoeven zich niet te vervelen, er is een bibliotheek (veel boeken komen uit legaten) en een recreatieruimte waar allerhande spelen en (bord)spelletjes gedaan kunnen worden, compleet met sjoelbak en biljart. Van Maanen organiseert graag excursies naar allerhande bestemmingen, zoals Giethoorn, de Ooypolder, het Jopie Huisman museum of de Leerdamse glasfabriek. Touringcarbedrijf van Delen zorgt voor het vervoer per bus. Wie liever zelf beweegt kan fietsen huren.

’t Hof ligt vlakbij het centrum en toch in een rustige, parkachtige omgeving. In de toekomst zal er een flinke investering gedaan worden, de bedden worden vervangen door exemplaren die hoger op de poten staan. Vorig jaar is alles nieuw gestoffeerd.

Naast en buiten het vakantiegebeuren is de conferentie- en vergaderfunctie een tweede belangrijke ‘poot’. De zalen zijn uitgerust met alle noodzakelijke apparatuur, van beamers en geluidsinstallatie, schermen, WiFi en Internetaansluiting. Een eigen technische dienst is altijd paraat maar ook de mensen in de bediening kunnen hulp bieden. De groepen dineren op basis van een standaard menu met keuzemogelijkheden.

Feesten en partijen kunnen ook in de gezellige zalen gevierd worden. In toenemende mate weten ook inwoners van Putten dat ’t Hof van Putten een prima locatie is om een feest of receptie te houden. Men kan documentatie aanvragen of kijken op www.hofvanputten.nl ’t Hof is aangesloten bij Horeca Nederland en de VVV en er is voldoende gratis parkeerruimte.

Het centrum is te vinden aan de Harderwijkerstraat 14 en te bereiken via tel. 351256.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie