Wereld Nicole totaal veranderd

3 december 2008 om 00:00 Nieuws

De bliksemstart van Nicole’s zangcarrière startte in Alkmaar, waar zij haar opleiding aan het conservatorium voltooide. Dat was ook de reden om te verhuizen vanuit Putten, waar zij van haar 14e tot 17e levensjaar woonde, naar Alkmaar. Via Hyves probeerde zij veel vrienden te krijgen.

Via Hyves kreeg zij een platencontract PUTTEN - Het leven van voormalig inwoonster van Putten Nicole Dee staat sinds enkele maanden compleet op zijn kop. Dankzij de vriendensite Hyves heeft zij nu een contract getekend bij platenmaatschappij Cloud 9 Dance. Nicole is de zus van Marco en Dennis Dee, eigenaren van Plus Supermarkt in Putten.

door Wilfred Willemsen

Deze actie lukte en Nicole’s Hyves-vrienden krabbelden (berichtje sturen via Hyves) naar Radio 3FM. Hiermee probeerden zij Nicole in het programma van Eddy Zoey (BNN) te krijgen. Ook dat was een succesvolle actie en twee maanden geleden zat Nicole bij Zoey in de studio.

Clip

Een kennis van een medewerker van de platenmaatschappij hoorde de voormalig inwoonster van Putten bij Zoey en tipte haar bij Cloud 9 Dance. Daarna ging het hard voor de 28-jarige Dee. ,,Echt heel vreemd allemaal. Het is wel ontzettend leuk. Je staat dan zo ineens een clip op te nemen met een hele bekende regisseur. Je staat volop in de aandacht. Het is net of je even leeft in het lichaam van een ander. Ik heb de zanglessen die ik geef voorlopig ook stop moeten zetten om me volledig hierop te richten. Mijn leerlingen begrepen dat wel”, vertelt de huidige inwoonster van Egmond aan Zee.

Rob Stenders

Deze week kwam het eerste nummer uit genaamd ‘Tears in my eyes’. Een nummer dat zij zelf schreef en uitkomt in twee verschillende versies, een ballad en een danceversie. Het nummer is inmiddels te downloaden op het internet via de bekende sites. Vanaf komende week ligt het nummer in de winkels. Maar dat is nog niet alles. Vanaf maandag tot en met donderdag is Nicole Dee te gast in het programma van Rob Stenders op 3FM (12.00 uur - 14.00 uur). Daarin moet zij elke dag een opdracht vervullen.

TMF

Als Nicole dat juist doet wordt haar nummer geheel gedraaid op 3FM. Nicole: ,,Dat is erg leuk. Wat er gaat gebeuren weet ik nog niet, maar ze hebben vaak hele grappige opdrachten.” Donderdagmiddag is zij te gast in het programma Re:action dat op TMF wordt uitgezonden van 16.30 uur tot 17.30 uur. Dit programma wordt beurtelings gepresenteerd door Sascha Visser en Saar Koningsberger en is één van de populairste programma’s bij de muziekzender.

Concert

En dan de toekomst. Wat verwacht Nicole daarvan. ,,Op korte termijn wil ik in ieder geval mijn Hyves-vrienden bedanken. Zij hebben ervoor gezorgd dat dit allemaal gebeurt nu. En op de lange termijn wil ik graag een album maken. Maar eerst mijn vrienden allemaal bedanken. Ik wil ze graag bedanken met een speciaal concert”, besluit de zangeres.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie