Cheque voor Logeerhuis en stichting Bredervoort

17 december 2008 om 00:00 Nieuws

In mei van dit jaar liepen 750 mensen een prachtige wandeling voor het goede doel. De opbrengst van dit Wandelfestijn moest nog officieel aan de goede doelen worden uitgereikt. Het Logeerhuis uit Voorthuizen, een opvanghuis voor thuiswonende kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking, heeft het geld besteed aan nieuwe tuinmeubels, speelgoed en dekbedden. Stichting Bredervoort uit Barneveld, een organisatie die een breed pakket aan jeugdzorg biedt, heeft een nieuwe overkapping geplaatst en een nieuw bankje voor buiten aangeschaft. ,,Hiermee is het geld dat door de wandelaars is ingezameld goed besteed”, aldus Henk Morren van de Stichting Schuiteman Accountants Wandelactiviteiten.

REGIO - Henk Morren en Teunis Ruiter van de Stichting Schuiteman Accountants Wandelactiviteiten uit Voorthuizen hebben afgelopen maandag een cheque overhandigd aan twee goede doelen. Annelies Veldhuizen van het Logeerhuis nam een cheque van € 5.000 in ontvangst. Whijnanda Bergsma-de Groot van de Stichting Bredervoort ontving € 1.300,-. Het totaalbedrag betreft de opbrengst van het Wandelfestijn 2008 van deze wandelgroep.

Op zaterdag 16 mei 2009 wordt er wederom een Wandelfestijn gehouden. Dit maal zal er in de omgeving van Veenhuizerveld en Garderen worden gewandeld. Iformatie op www.wandelactitiviteiten.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie