AgriTeam Makelaars Ede krijgt versterking

6 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

REGIO - Vestiging Ede heeft vanaf 1 juli 2009 versterking gekregen van Rinus Goorhuis. Rinus Goorhuis gaat het gebied Noord Veluwe bemannen. Agriteam Makelaars Ede bestaat inmiddels uit 3 makelaars te weten Wim Boon, Marinus Roseboom en Rinus Goorhuis. Zij worden ondersteund door Gerrie Pater. U kunt bij hen terecht voor alle vraagstukken die betrekking hebben op uw agrarisch en landelijk onroerend goed. Zij kunnen u begeleiden bij:

• aan- en verkoop agrarisch en landelijk onroerend goed

• taxaties ten behoeve van verschillende doeleinden

• begeleiding bij Wet voorkeursrecht gemeenten en/of onteigeningen

• productierechtenbemiddeling

• emigratiebegeleiding

AgriTeam Makelaars is al 10 jaar specialist op het gebied van aan- of verkoop van onroerend goed in het buitengebied en alles wat daarmee samenhangt. Binnen deze 10 jaar heeft AgriTeam Makelaars verschillende instrumenten ontwikkeld waar u hen aan kunt herkennen. AgriTeam Makelaars heeft 2 websites www.agriteam.nl en www.landelijk-wonen.nl, ze staan regelmatig met hun stand op beurzen en ze hebben een eigen luchtballon. De luchtballon is diervriendelijk omdat er stille (veevriendelijke) branders. Daarnaast is de ballonvaarder een voormalig agrariër die weet hoe vee kan reageren. Hij weet dus hoe te handelen in het bijzijn van dieren.

In augustus en september is er een speciale actie bij vestiging Putten! Er wordt een ballonvaart verloot onder iedereen die in de maanden augustus en september een taxatie- of verkoop opdracht plaatst.

Voor alle onroerend goed zaken kunt u terecht bij AgriTeam Makelaars Vestiging Ede, Putten en Opheusden.

Vlnr. Wim boon, Rinus Goorhuis, Gerrie Pater , Marinus Roseboom

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie