Travel Counsellor Oosterbos

2 september 2009 om 00:00 Nieuws

In november 2008 werd zij in Marbella al genomineerd als beste nieuwkomer binnen de organisatie en inmiddels behoort ze tot de top van de Nederlandse Travel Counsellors.

PUTTEN - Caroline Oosterbos – van Huigenbos (27) heeft jarenlange ervaring opgedaan op het lokale reisbureau in Putten, op luchthaven Schiphol en in het buitenland. Sinds februari 2008 heeft ze het heft in eigen handen genomen en opereert nu als zelfstandig en onafhankelijk reisadviseur onder de vlag van Travel Counsellors. Oosterbos: ,,Het was geen moeilijk keuze, reizen en reizen samenstellen voor anderen is altijd mijn passie geweest, ik geloofde in mezelf en als je iets met passie doet, moet het slagen.”

Men kan tegenwoordig via verschillende wegen een reis boeken, maar bij Caroline krijg je persoonlijke aandacht, alle tijd en eerlijk advies, en voor dat alles betaal je niets meer! ,,Dit gaat rond van mond-tot-mond en zo is het gegaan dat ik inmiddels een enorme klantenkring heb opgebouwd, die ik elke dag met liefde en plezier adviseer. Zij verwijzen elke dag ook weer nieuwe klanten naar mij, en dat laat zien dat ik echt een band met mijn klanten heb!”

Van oorsprong is Travel Counsellors een Engels bedrijf waar inmiddels meer dan 1000 Travel Counsellors wereldwijd werkzaam zijn, zij werken allen vanuit huis en zijn daarom flexibel. Ze hebben jarenlange ervaring, zijn de beste in de reiswereld en zijn zorgvuldig geselecteerd. Zij werken op afspraak en bieden zelfs de service om desgewenst bij de klant thuis te komen op een tijdstip wat voor hen het beste uitkomt. Vanzelfsprekend is Travel Counsellors aangesloten bij de ANVR en SGR, welke kwaliteit en zekerheid waarborgt.

Caroline kan alle reizen van zowel grotere touroperators als specialistische reisondernemingen aanbieden zoals (rond-)reizen op maat, weekendjes weg, last minutes, stedenreizen, huwelijksreizen, losse vluchten, hotelovernachtingen, wintersport, autohuur en verzekeringen. Een extra is dat zij ook alle Engelse, Duitse en Belgische producten verkoopt, wat geregeld voor leuke oplossingen en aanbiedingen zorgt. Ook groepsreizen en de zakelijke klant is bij Caroline aan het juiste adres.

Als Travel Counsellor zoekt Oosterbos de mooiste reizen uit, ze is altijd bereikbaar en bovendien niet duurder dan internet of het stenen reisbureau! Caroline kent haar klanten en weet daarom precies wat de klant zoekt.

Wie ook kiest voor service, kwaliteit, maar niet teveel wil betalen, kan contact opnemen met Caroline Oosterbos – van Huigenbos, telefonische via 06-55 30 62 53 of per mail: caroline@travelcounsellors.nl. Kijk voor meer informatie op www.travelcounsellors.nl/caroline

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie