De Blokhut heeft altijd zin in feest

2 september 2009 om 00:00 Nieuws

Vooral de arrangementen met solexen en funfietsen blijken enorm populair. De komende maanden staan de aanschuif- en themafeesten centraal. Op de website staat een agenda met actuele data. Vanaf 50 personen kan het feest beginnen.

PUTTEN - De Blokhut maakt zich op voor drukke wintermaanden. Dé feest- en activiteitenboerderij uit Putten kijkt terug op een zeer geslaagde zomer. Van economische crisis is beslist geen sprake.

“Bij ons is alles mogelijk, zolang het maar gezellig is,” aldus eigenaresse Bep Eersen. “Veel Puttenaren kennen ons waarschijnlijk vooral van de kinderfeestjes. Deze organiseren wij nog steeds, maar ze hebben beslist geen prioriteit. Wij richten ons tijdens de wintermaanden vooral op (aanschuif)feesten, bedrijfsfeesten en teambuilding-sessies. Gedurende het jaar worden er ook steeds meer bruiloftsfeesten gehouden en verjaardagen gevierd. Waarom? Blijkbaar hebben we de mensen iets te bieden.”

Het idee voor De Blokhut is ontstaan in 1996. Een gezellig echtpaar wilde eens iets anders. Met de horeca-ervaring van Bep en de handigheid van Aart, werd er een blokhut gebouwd. In eerste instantie bedoeld om kinderfeestjes te vieren. Na verschillende aanpassingen groeide de blokhut al snel uit haar jasje. Niemand had echter kunnen voorspellen dat het zou uitgroeien tot wat De Blokhut nu is. Het succes van De Blokhut is waarschijnlijk te danken aan de gemoedelijke sfeer. Bij De Blokhut staan de gasten nog centraal. Zowel particulieren, bedrijven als instellingen kunnen er terecht voor een gezellig feest of ontspannen (bedrijfs)uitje. Er is ruimte voor ruim 200 personen. Gasten kunnen rekenen op kwalitatieve producten en een optimale dienstverlening. Tijdens het barbecuearrangement zullen bezoekers bijvoorbeeld ervaren dat binnen barbecueën echt prima mogelijk is.

De Blokhut heeft de ambitie om de komende jaren verder te groeien. Enerzijds qua personele bezetting, anderzijds door een uitbreiding en verbetering van haar dienstverlening. Het afzetgebied beperkt zich niet langer tot Gelderland, maar omvat inmiddels heel Nederland. De huidige locatie en de gunstige geografische ligging zijn prima geschikt voor verdere groei.

Gasten kunnen het hele jaar in de feestboerderij terecht. Zes dagen per week, want op zondag is het gesloten. Reserveren kan telefonisch of per e-mail info@de-blokhut.nl. Het is beslist de moeite waard om er eens een kijkje te nemen.

Meer informatie? De Blokhut Feesten & Activiteiten, Oude Nijkerkerweg 19, 3882 MA Putten, tel. 0341-491487.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie