Salon voor herstel en ontspanning

23 september 2009 om 00:00 Nieuws

Op afspraak behandelt van Zandbergen mensen voor diverse gezichtsbehandelingen, voor huidproblemen of om gewoon even te ontspannen. De behandelingen variëren van een half uur tot ongeveer twee uur. De gezichtsbehandelingen zijn er in vier variaties: de basisbehandelingen, de reinigende, de standaard (met het stoomapparaat) en de uitgebreide behandeling (met stoomapparaat en epileren). Men kan ook bij haar terecht voor korte behandelingen, zoals het harsen van bovenlip en/of kin, epileren en het verven van wimpers en/of wenkbrauwen, gezichts- en decolletémassage.

PUTTEN – Hoewel ze al in 1992 haar schoonheidsspecialiste diploma haalde, duurde het tot februari dit jaar voordat ze haar salon opende aan de Harderwijkerstraat. “Ik werkte in een parfumeriezaak waar een salon aan was verbonden. Nadat de kinderen werden geboren ben ik er een tijdje uit geweest, maar nu was er de mogelijkheid voor een eigen salon. Hiervoor is de schuur achter het huis verbouwd”, aldus Cornelle van Zandbergen (39). Na diverse trainingen is ze weer helemaal up-to-date.

door Lennie Dekker

Productlijn

Van Zandbergen gebruikt een speciale productlijn, Tyro. “Dit is een huidverzorgingslijn met natuurzuivere producten voor verzorging en voeding van de huid. Deze producten zijn hypo-allergeen en niet getest op dieren”. De Tyrolijn is uitsluitend verkrijgbaar bij erkende schoonheidssalons en kunnen bij haar aangeschaft worden. Het merk geeft trainingen om bij te blijven, Cornelle volgt die dan ook regelmatig. Afhankelijk van de vraag van de klanten zal ze gespecialiseerde cursussen gaan volgen.

De salon is aangesloten bij ANBOS, een beroepsorganisatie die kwaliteit garandeert. Bij de ANBOS schoonheidsspecialiste heeft men de garantie deskundig behandeld te worden.

Uitstraling

De salon heeft een warme uitstraling.“Want men komt niet alleen voor een behandeling, maar ook voor rust en ontspanning”, aldus de geboren en getogen Puttense, wier wieg vlakbij het centrum stond. Verzorgen, herstellen en ontspannen gaan aldus hand in hand, en de klant zal de salon als herboren verlaten.

Actie

Voor nieuwe klanten heeft Cornelle van Zandbergen tot eind november een leuke kennismakingsaktie: 10% korting op de eerste uitgebreide gezichtsbehandeling.

Salon van Zandbergen

Harderwijkerstraat 45

tel. 355588

mobiel 06-44392388

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie