Uitgebreide keuze in klassiek en modern

18 november 2009 om 00:00 Nieuws

Hoogebeen is het nieuwe verkooppunt voor deze regio, doordat de dealers in Harderwijk en Nijkerk sluiten. Binnen deze Leolux collectie is er een uitgebreide keuze op gebied van zitmeubelen en tafels in zowel het moderne als tijdloze segment. De tafels zijn leverbaar in diverse houtkleuren en de zitmeubelen in elke gewenste stof of leder. Zelfs is het mogelijk de zithoogte en -diepte aan te passen voor optimaal zitcomfort.

PUTTEN – De interieurbranche is dynamisch, voortdurend veranderen smaken en trends en het is een kunst daarop goed in te spelen. Hoogebeen heeft de afgelopen jaren haar collecties fors uitgebreid om voor elk wat wils in huis te hebben. Zo is het Nederlandse topmerk Leolux aan de collectie toegevoegd.

door Lennie Dekker

In aanpassen is Hoogebeen gespecialiseerd, want ook kasten en allerhande meubilair kunnen op maat gemaakt en in de gewenste kleur geleverd worden. Hiertoe werkt Hoogebeen nauw samen met voornamelijk Europese fabrikanten, die op beurzen geselecteerd worden. Arjan Hoogebeen (30): “Onze kracht is een persoonlijk advies. Een interieur krijgt pas echt gestalte met een doordachte indeling en de juiste afstemming van meubelen, kleurgebruik, verlichting en accessoires. Uiteraard komen wij ook aan huis voor een advies, waarbij alles opgemeten kan worden. Desgewenst kan een verlichtingsplan gemaakt worden”.

Populair zijn de relaxfauteuils, die naar wens handmatig of elektrisch verstelbaar zijn. De Schuitema collectie, geënt op de art deco stijlperiode mag zich eveneens in grote belangstelling verheugen, vooral nu er een nieuwe ‘cherry’ kleur is geïntroduceerd. Kenmerkend is het gebruik van rosewood (bubinga), ebbenhout en aluminium details. Ook meubelen van de merken 3B, Bench en Van Rossum maken onderdeel uit van de uitgebreide huiscollectie. In de fraaie showroom komt de collectie goed tot haar recht.

Hoogebeen heeft in haar 37 jarig bestaan met een deskundig team van elf medewerkers een grote ervaring opgebouwd en de tweede generatie is inmiddels aangetreden.

Vanwege het 75-jarig jubileum van Leolux gelden er voor bepaalde modellen interessante promotieprijzen tot 31 december 2009. Op zaterdagavond 19 december wordt tijdens het Puttense winterfeest een gezellige kerstsfeer gecreëerd. Buiten de zaak aan de Dorpsstraat 36-38, die avond tot 22.00 uur geopend, zijn er ijssculptuurmakers te zien.

Hoogebeen is te bereiken via tel. 353292 en www.hoogebeen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie