Verzekerd van persoonlijk advies

9 december 2009 om 00:00 Nieuws

,,Soms willen mensen liever iets anders van ons horen, maar uiteindelijk zijn ze erbij gebaat dat ze ook voor de toekomst de juiste keuzes maken. We zijn recht voor zijn raap, maar geven wel altijd eerlijk advies,” aldus Marcel. “De markt van verzekeringen is continu in beweging. Daarom gaan wij graag een relatie aan voor een langere periode. Tussentijdse wijzigingen sluiten wij natuurlijk niet uit.

PUTTEN – Bij Adviesburo Spek is de klant verzekerd van persoonlijk advies. Vooral particulieren en kleine zelfstandigen (ZZP’ers) voelen zich snel op hun gemak bij eigenaar Marcel Spek. Vanuit zijn kantoor aan de Rietgansstraat 27 timmert de enthousiaste Puttense ondernemer al ruim 14 jaar aan de weg. Klanten krijgen hier een passend advies over alles op gebied van verzekeringen.

,,Tot nu toe hebben wij het uitstekend weten te redden zónder website, maar daar gaat verandering in komen. In het eerste kwartaal van het nieuwe jaar willen wij onze website lanceren. Hoewel wij nog steeds het liefst met onze klant om tafel zitten, kunnen wij ze voortaan ook online informeren over het laatste nieuws over verzekeringen.”

,,In dit vak moet je voortdurend op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen. Als aanloop naar ons visitekaartje op internet hebben wij recentelijk onze huisstijl aangepast,” vertelt Marcel.

,,Het communicatiebureau waar wij mee werken heeft ons ervan overtuigd dat je huisstijl dan natuurlijk niet mag achterblijven. Achteraf zijn wij zeer content met het resultaat.”

Geïnteresseerden mogen altijd vrijblijvend contact opnemen met Adviesburo Spek.

Al tijdens het eerste gesprek kan Marcel aangeven of, en zo ja waar eventueel voordelen kunnen worden behaald. Zo biedt hij bijvoorbeeld een interessante collectieve verzekering voor ziektekosten, die een overstap vóór 31 december interessant maakt.

Adviesburo Spek

telefoon 0341-360069

www.adviesburo-spek.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie