Lake Side Store overgenomen

9 december 2009 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Sinds 30 november jl. hebben John en Astrid van Beek de Lake Side Store aan de Kerkstraat 23 in Putten overgenomen.

John, geboren en getogen in de mode, is samen met zijn vrouw Astrid hét nieuwe gezicht van de Lake Side Store in Putten. Vooral John is al jarenlang een trouwe klant van Lake Side. ‘Het begon al op mijn 19e toen heb ik voor mijn opleiding een half jaar stage gelopen bij dezelfde vestiging, toen nog Snuffel’ aldus een enthousiaste John.

Na zijn opleiding heeft John 15 jaar gewerkt bij een woning- en projectinrichter uit Barneveld. Omdat de modewereld hem toch begon te kriebelen is John daar 3 jaar geleden gestopt om bij het bedrijf van zijn ouders in Voorthuizen te gaan werken. ‘Ik vind het werk bij mijn ouders in het bedrijf hartstikke leuk, maar ik miste vooral het werken in de jeans’ verteld John. ‘Nu wij klaar waren voor een nieuwe uitdaging, bleek deze vestiging nog beschikbaar te zijn. Daar hoefde wij niet lang over na te denken’.

‘Lake Side is dé autoriteit in Nederland op jeansgebied’ vult Astrid haar man aan, ‘het is een ijzersterke formule die duidelijk en onderscheidend is’. Astrid is vooral druk achter de schermen. Waar John dagelijks te zien in de winkel, zal Astrid veelal op vrijdagavond en op zaterdag haar man ondersteunen.

Lake Side is Strong In Jeans en dat merk je aan alle onderdelen van het merk. De Jeans Experience van Lake Side is meer dan alleen jeans verkopen. Alle medewerkers van Lake Side Putten hebben een passie voor het vak. De store heeft een krachtige, uitnodigende uitstraling. De bekende gezellige sfeervolle uitstraling en service willen wij absoluut behouden. Zoals de verschillende soorten koffie die altijd voor de klant vers gezet worden, een deskundig advies geven en het eventueel vermaken van kleding.

De store in Putten heeft dit jaar een restyling ondergaan. Het steeds weer wisselende assortiment heeft een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding. John en Astrid gaan er voor, om samen met de vertrouwde gezichten van Lisa en Renate, deze mooie winkel nog beter op de ‘Puttense kaart’ te zetten.

Deze nieuwe uitdaging willen John en Astrid graag vieren met de klanten! Bij besteding vanaf € 29,95 ontvang je 10 euro korting. In deze krant vind je een waardecheque. Knip de bon uit en lever deze in bij de store in Putten. Wees er snel bij, want de nieuwe wintercollectie, inclusief allerlei moois voor de feestdagen, is nu binnen! Deze actie geldt van 7 t/m 20 december.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie