Nominaties voor Business Event bekend

10 mei 2013 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Na een zorgvuldige beoordeling van de kandidaten door de jury, onder leiding van notaris de Lange, zijn de genomineerden voor het Business Event gemeente Putten bekend gemaakt. Uit ruim dertig kandidaten heeft de jury de volgende genomineerden benoemd.

Jonge Ondernemer van het Jaar:

Boerderij Donkersgoed - Evert Esveld

IVADA Electric BV - Ivo van Dam

Van Steeg Tuinmachines VOF - Evert-Jan van Steeg en Nico van Steeg

MKB en Detailhandel:

Bowling & Partycentrum Putter Eng - René en Thera Bakker

Domburg Kaas, Noten & Wijn VOF - Henri Stoffelsen en Erik Stoffelsen

Ultra-lite - Ard van de Steeg en Bertina van de Steeg

Industrie en Dienstverlening:

Aannemingsbedrijf G.G. Aalten BV en Timmerfabriek de Broekermolen BV - Jasper en Arnoud Aalten

Jecor Professioneel BV - Aart Kous

Spectrum Advies & Design BV - Bert van de Bunt

Samen met de overige juryleden; Fred Jonker, Kees van den Berg en Alex Meiling, stond de juryvoorzitter voor de moeilijke taak om de kandidaten te beoordelen. Voordat de jury de kandidaten kon beoordelen, heeft een zogeheten voordrachtcommissie, bestaande uit Piet Vermeer, Arjan Waaijenberg, Henk van de Brug, Henk van Elten, Elze de Jong, Bert Veldhuizen, Stephanie Luitjes en Rutger Koelewijn, uit alle ingezonden kandidaten een selectie gemaakt en deze in een juryboek aan de jury overgedragen.

Het Business Event gemeente Putten vindt 24 juni plaats in het Kasteel de Vanenburg, de presentatie is net als vorig jaar in handen van Humberto Tan. Tijdens het officiële programma, dat om 20.00 uur begint, zullen de winnaars bekend worden gemaakt in de drie verschillende categorieën. Hoofdsponsor Rabobank Randmeren reikt die avond nog een speciale Rabo Award uit met het thema Samen Sterker. Ook de gemeente Putten reikt een extra award uit met het thema Duurzaam Ondernemen.

Na het officiële programma, wat rond 21.30 uur is afgelopen, zal er gelegenheid zijn om te netwerken. Dit informele programma staat geheel in het teken van het onderhouden, opfrissen en leggen van zakelijke contacten. Netwerken en onderdeel uitmaken van netwerken is van essentieel belang voor ondernemers.

De all-in prijs voor deze geheel verzorgde avond bedraagt € 45,00 per persoon exclusief BTW. U kunt uw kaarten bestellen via de website van de organisatie: www.businesseventputten.nl.

Business Event gemeente Putten wordt breed ondersteund door hoofdsponsor Rabobank Randmeren, official partners Meeuwsen ten Hoopen, gemeente Putten, businesspartners en de bedrijvenkringen en ondernemersverenigingen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie