Scouting Kon-Tiki zoekt helpende handen

13 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

PUTTEN - De scouts van Kon-Tiki hebben de afgelopen jaren veel energie gestopt in de vereniging. De periode van brand, nieuwbouw en werken in tijdelijke locaties was best zwaar, omdat de leuke scoutingtijd van de kinderen altijd de hoogste prioriteit heeft.

Uitdaging en samenwerking zijn echter woorden die scouts op het lijf geschreven zijn, dus de hechte Kon-Tiki-groep kan nu alweer aan verbetering en groei denken. Daarom is de vereniging op zoek naar vrijwilligers die de vereniging verder willen helpen.

Vooral in de leidingteams zijn helpende handen nog van harte welkom. Enthousiasme is het belangrijkst. Binnen scouting doe je vanzelf ervaring op door gewoon samen te proberen een plan uit te voeren. Dat geldt voor vrijwilligers hetzelfde als voor de kinderen.

Kon-Tiki is een bloeiende scoutinggroep, die nog verder wil blijven groeien. "Kom eens op zaterdag bij ons kijken!" roept men bij Kon-Tiki. Voor meer informatie stuur je een e-mail naar groepsbegeleider@scouting-kontiki.nl of kijk je op www.scouting-kontiki.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie