Open huis Brinkstraat

13 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

PUTTEN - De nieuwbouw aan de Brinkstraat is voor Puttense begrippen een omvangrijk en beeldbepalend project. De contouren hiervan worden steeds beter zichtbaar. Opnieuw heeft Woningstichting Putten een deel van het project gerealiseerd. Op 20 juni wordt het gebouw met 13 appartementen officieel in gebruik genomen en ter bezichtiging opengesteld.

De 13 vrije sector huurappartementen met lift staan op de plek van de voormalige Krakerrr. Elf appartementen hebben een maandelijkse huur variërend van 682 tot 800 euro, exclusief servicekosten. Verder is er een appartement met een huur van 925 euro per maand en het penthouse kost 1100 euro, ook exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen 67,50 euro per maand.

Mooie verscheidenheid

De WSP biedt met deze vrije sectorwoningen een mooie aanvulling op de verscheidenheid aan huurwoningen. Met name voor de midden- en hogere inkomens, die niet voor een sociale huurwoning in aanmerking komen en toch graag willen huren.

Open huis

Voordat de woningen bewoond worden zal wethouder Ard Kleijer op donderdag 20 juni om 16.00 uur het gebouw officieel openen. Daarna is er open huis voor belangstellenden.

Voor meer informatie: 0341-357405 of www.wsputten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie