Midzomernacht op Oldenaller

7 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

PUTTEN - Beleef een heerlijke midzomeravond en -nacht met Natuurmonumenten op landgoed Oldenaller. Op vrijdag 21 juni tussen 21.00 en 24.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom en is er van alles te doen. Het is zelfs mogelijk deze nacht te kamperen bij de boer. Deelname is gratis, in verband met het beperkte aantal plaatsen is aanmelden voor zowel de avond als voor het kamperen wel verplicht. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl of telefonisch via de ledenservice van Natuurmonumenten, T 035 655 99 55.

OERRR activiteiten voor kinderen

Voor kinderen zijn er deze avond leuke OERRR activiteiten. Bij de werkschuur is een eenvoudig terras en kunnen kinderen broodjes bakken. Verspreid over het landgoed zijn er posten waar je bijvoorbeeld kunt luisteren naar een vleermuis, nachtvlinders vangen of reeën spotten.

Kamperen bij de boer

Ook de nacht op het landgoed doorbrengen? Zet deze nacht dan je tentje op bij de biologische boer Aart van de Beek, aan de Oldenallerallee. Aankomst is tussen 17.00 uur en 20.00 uur, je kunt blijven tot zaterdagochtend.

Kortste nacht

De midzomernacht heeft in Nederland nauwelijks bekendheid. Natuurmonumenten gaat daar verandering in brengen. Kinderen in heel Nederland worden opgeroepen om zelf de magie van de wereld in het donker te ontdekken, en dit te doen met al hun zintuigen. In de achtertuin, aan het strand, in het bos vragen we kinderen de nacht te ruiken, zien, horen, proeven en te voelen, alleen of samen met vrienden of ouders.

De kortste nacht van het jaar wordt zo wel heel bijzonder.

Meer activiteiten?

Kijk op www.natuurmonumenten.nl en volg ons op twitter @NM_Gelderland

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie