Veiling en Truckersplein bij automobielparade

16 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

PUTTEN - Vrijdag 5 juli begint het voorprogramma van de 4de Puttense automobiel parade. De Puttense kunstenaar Jan Mastenbroek  zal vanaf 17.00 beginnen met het beschilderen van een auto en hier een waar kunstwerk van maken. De auto/ het kunstwerk zal zaterdag 6 juli om 16.00 uur geveild worden. De totale opbrengst van de veiling zal gaan naar het Dr. Holtrop Hospice te Ermelo.

Ook zijn er 6 juli diverse artiesten aanwezig. Zij zullen het evenement tot een waar feest maken. Egbert dijkhuis zal onder andere een optreden geven en daarbij zal hij ook zijn nieuwe nummer wat ten gehore brengen:  “Heimwee naar de kroeg “. Dit nummer zal binnenkort bij TV oranje te zien zijn. Verder zullen Roy Raymonds  en zanger Mitchell het podium betreden. Radio Veluwe FM zal deze dag live uitzenden vanaf het truckersplein.

Het truckers plein zal dit jaar nog  meer trucks laten zien en het is dus zeer zeker de moeite waard om ook hier een kijkje te nemen. Daarnaast is het mogelijk om bij de show trucks eens in de cabine te kijken. Er zullen namelijk trucks staan die  een zeer exclusief interieur hebben. Ook aan de innerlijke mens is op het truckersplein gedacht. Visgilde Foppen zal met de oudhollandse haringkraam aanwezig zijn om de bezoekers  te laten genieten van de nieuwe haring.

De inschrijving voor de 4de automobiel parade is gesloten  u kunt zich nog wel opgeven voor het trucktrekken. De teams hiervoor bestaan uit vier personen en een coach. U kan zich opgeven via: joopploeg@solcon.nl

Foto: Deze truck zal onder andere te zien zijn op het truckersplein.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie