Orion succesvol bij NK Jazzdans

17 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

PUTTEn - Op zaterdag 15 juni 2013 vond in Ahoy Rotterdam het Fantastic Gymnastics evenement van de KNGU plaats. Verschillende NK'S onder één dak. Orion Putten nam op het NK Jazzdans deel met maar liefst vier groepen. Met een mooie uitvoering op de remix 'We found love' heeft de groep meisjes in de categorie C t/m 19 jaar van Orion een tweede plaats behaald!

De jongste meisjes van de jazzdansselectie van Orion mochten op zaterdag met een demonstratie van hun dans de Nederlandse Kampioenschappen openen. Zij zijn Nederlands Kampioen in de D-categorie t/m 9 jaar op basis van behaalde punten in de voorronden.

Voor de opening van het NK jazzdans 2013 mocht de D t/m 9 jaar o.l.v. Mariska van den Brink een gastoptreden verzorgen. Na de vijf voorrondes behaalden zij in het eindklassement van hun categorie de eerste plaats. De jonge D-categorie neemt nog niet deel aan het NK jazzdans, de winnaar in deze categorie mag zich op basis van de behaalde resultaten in de voorronden Nederlands Kampioen noemen!

Als nummer 2 startte voor Orion de C t/m 13 jaar o.l.v. Wendy Mouw. Op hun 'Bamboleo mix' gaven de meiden een swingend optreden. Een grote categorie met zeven tegenstanders. Hun dans werd beloond met 14,40 punten, een goede 6e plaats.

De B t/m 16 jaar o.l.v. Lisanne Franken was als nummer 6 aan de beurt. Met hun beste uitvoering van het seizoen gaven de meiden een knallend en strak optreden van hun dans op 'Jungle remix'. Ze bereikten hiermee 20,98 punten, een mooie 4e plaats.

De B20+ o.l.v. Mariska van den Brink dansten op 'While the earth sleeps'. Een strak en energiek optreden bracht hen met 20,15 punten tot een 6e plaats.

De C t/m 19 jaar o.l.v. Lisanne Franken mocht als nummer 29 aantreden in het ochtendprogramma. Met een mooie uitvoering van hun 'We found love remix' van DJ Four-D behaalde de groep 15,66 punten. De meiden bereikten hiermee een verdiende 2e plaats en mochten op het podium hun beker in ontvangst nemen.

Na een jaar lang trainen mooie prestaties om trots op te zijn! Dank aan alle meegereisde toeschouwers voor de vele aanmoedigingen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie