Nationaal Concours Hippique

16 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

PUTTEN - Ook dit jaar organiseert het Hippisch Verband Putten weer het Concours Hippique. Het evenement wordt gehouden op de laatste zaterdag van juni en begint om 8.30 uur met de L, M en Z springrubrieken. Klasse B wordt op vrijdag 28 juni verreden, aanvang 17 uur.

De finalisten strijden op zaterdag in het avondprogramma voor de grote prijzen. Dit avondprogramma begint om 16 uur en heeft een gevarieerd programma waar rubrieken met tuigpaarden, hackney's grote en kleine maat en de finale springrubrieken B, M, L en Z/ZZ elkaar afwisselen. Hoogtepunt voor de springruiters is de strijd om de Gouden Hert Trofee. Ook wordt er weer een Nationaal kampioenschap verreden. Dit jaar is de eer aan de Enkelspannen Tuigpaarden 6- en 7 jarigen. Het programma eindigt rond 22 uur met de rubriek Tweespannen Tuigpaarden Ereklasse. We sluiten de avond af met gezellige muziek.

Kortom een compleet programma en een feest voor elke paardenliefhebber. Het ruime terrein van het Hippisch Verband Putten maakt dat de aangespannen paarden zich van hun beste kant kunnen laten zien. Het terrein is gelegen aan de Halvinkhuizerweg nummer 80. Er is royale parkeergelegenheid.

foto: Emmy Hoogendoorn, damesnummer Hackney's met Real Boy, v. Stardust Boy van het Stedeke (Luttenberg, 2012).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie