'Scheppen tegen Kanker op herhaling'

16 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

PUTTEN - Op zaterdag 22 juni as organiseert IJssalon de Parel voor de derde maal de actie 'Scheppen tegen Kanker'. Net als voorgaande jaren gaat de dagopbrengst naar KWF Kankerbestrijding. Ter nagedachtenis aan eigenaresse Wendy Hoogerwerf staat IJssalon de Parel op deze manier op tegen kanker. U komt toch ook een ijsje eten!

,,Wendy was jarig op 27 juni en ter nagedachtenis aan haar, staan we elk jaar rond haar verjaardag op tegen kanker. Ook dit jaar doen we dat weer met de actie 'Scheppen tegen Kanker'", aldus Frank Hoogerwerf. “Speciaal dit jaar is dat ook oud-medewerkers, die samen met Wendy hebben gewerkt, vrijwillig hun steentje bijdragen en ijs komen scheppen." “Ik vind dat zeer bijzonder en waardeer hun betrokkenheid." De opbrengst van alle geschepte ijsjes, ijscoupes, koffie en gebak op deze dag komen ten goede aan het KWF. Voor de mensen die geen ijs willen, maar toch een donatie willen doen, staan er collectebussen in de winkel. Iedereen kent helaas wel iemand in zijn naaste omgeving met kanker. Met deze actie willen we meer onderzoek naar deze ziekte mogelijk maken. “We hopen er met zijn allen weer een mooie opbrengst van te kunnen maken!"

Niet alleen bij IJssalon de Parel staat zaterdag 22 juni in het teken van 'Scheppen tegen Kanker'. Ook Visgilde Foppen draagt zijn steentje weer bij. Gaat u vrijdag 21 of zaterdag 22 juni eten bij Foppen, trakteert de Visgilde u op een heerlijk Parel-ijsje als dessert. De opbrengst van deze ijsjes komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Ook hier staan er collectebussen in de winkel, waar klanten hun bijdrage in kunnen doen.

Sta op tegen kanker

Eén op de drie mensen in Nederland krijgt in zijn of haar leven de diagnose kanker. Het aantal kankerpatiënten zal blijven stijgen tot 40% meer kankergevallen in 2020. Onderzoek helpt om de droom te realiseren van minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Met Sta op tegen kanker nodigt KWF Kankerbestrijding Nederland uit om in actie te komen. Iedereen kan zich op zijn eigen unieke manier inzetten in de strijd tegen kanker. Bijvoorbeeld door te collecteren, donateur te worden of een sponsorloop te organiseren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie