Zwemvierdaagse

14 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

PUTTEN - Bosbad Putten organiseert deze zomer veel activiteiten. Direct na de Midzomernachtduik op 21 juni vindt het volgende festijn plaats. Van maandag 24 juni tot en met donderdag 27 juni a.s. vindt wederom de nationale Zwemvierdaagse plaats in Bosbad Putten. Ron Dekker, oud-Europees kampioen en tevens Bosbad-medewerker, opent dit festijn. Dit jaar is er elke dag een bijzondere activiteit. Deelnemers aan de Zwemvierdaagse ontvangen na afloop een medaille.

Starten is mogelijk tussen 18.00 en 19.30 uur. Daarna is het bad weer beschikbaar voor andere zwemmers. Overigens kunnen deelnemers tot 22.00 uur gebruikmaken van alle faciliteiten die het Bosbad biedt. De kosten voor deelname bedragen € 8,95 per persoon in de voorverkoop. Na 21 juni zijn de kosten € 9,95.

Elke dag is er iets bijzonders tijdens de Zwemvierdaagse. Zo is het mogelijk om op de eerste dag, in samenwerking met Harry Bannink fotografie, een onderwaterfoto van jezelf te maken. Op dinsdag is er een clinic waterpolo, verzorgd door Z&PC Triton Putten. Op woensdag kun je kijken naar een demonstratie synchroon zwemmen. En op de laatste dag kun je een duoduik maken samen met een lid van Duikteam Ad Fundum uit Ermelo. Bovendien is er dan een wedstrijd verkleed zwemmen, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De eerste prijs is een zomervakantieabonnement. Daarnaast zorgt medeorganisator Zwem- en Poloclub Triton voor verschillende kraampjes op het terras en voor leuke kinderspelen. En een muzikale omlijsting tussen 18.00 en 20.00 uur geeft een gezellige sfeer. Ook zin om mee te doen? Kijk op www.bosbadputten.nl of geef je op bij de kassa.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie